Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (160)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(160)
    • 5 Csillag(139)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/02/2022

    the item you sent me is not the correct one i ordered the umbrella with led light but i received one with no led light the price of the item received is 4.07 euro instead of 25 euro of the item i ordered

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    Doručeno rychle a v pořádku, deštník je skvělý... Jen malá chybička a to, že jsem si objednal s LED světlem (což je vidět i na obrázku mé objednávky), ale dorazil mi bez osvětlení!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    Ez nagyszerű. 🙂 Kiválóan feldolgozott, minden úgy működik, ahogy kell, és a csomag nagyon jól csomagolt. Nem volt sérülés, és egy csomaggal utazott, amit egy futár hozott ma reggel.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    A vártnál gyorsabban érkezünk, nagyon szilárd, nem aggódnék miatta erős szélben. A fényes LED-től biztonságban érzem magam egy esős éjszakán. Ellentétben a másik mód van, az akkumulátor ezen a modális nem újratölthető, és nincs kézikönyv, hogy mutassa meg, hogyan kell kicserélni az akkumulátort, bár elég biztos vagyok benne, hogy kitalálom, de ez az egyetlen probléma van ezzel az esernyővel. Összességében ez egy jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2021

    nagyon jó termék és nagyon könnyen használható, és zárás közben nem lesz nedves. Mindegy, csak négyet adok, mert nem hiszem, hogy megéri az árát. Ez egy kicsit magas ár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    Dáždnik je z kvalitných materiálov, svetlo svieti skôr priemerne, ale postačuje.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2022

    Zásilka dorazila dnes. Balení zásilky prvotřídní. Deštník splnil mé očekávání. Velmi kvalitně zpracovaný a hezký doplněk. Doporučuji.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2022

    Gyönyörű kiváló anyagok és tartós ellenére a kis méret

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2022

    Super product...!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    Még nem tesztelték az esőben. Megjelenés elfogadható, világítás úgy tűnik, elég homályos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$11.04
    • US$38.99
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$30.03
    • US$26.44
    • US$15.00
    • US$18.39
    • US$13.85