Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/01/2021

    Szerettem a rádiót jobban nem veszi fel a plébánia AM itt Brazíliában van vétel nincs adás Meg kell vennem egy készüléket, hogy működik a másik rádió itt Brazíliában több ez egy jó rádió 👍👍

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Have 3 of these now but this one has been re-vamped a little. New speaker grill, quieter fan and a micro usb packet port instead of the older 8pin jack. Very happy with this purchase although i would recomend buying and cat6 or cat7 flat rg58 cable for less then the price of a pint of beer so you can seperate the units properly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2021

    Ezért a pénzért, egy fantasztikus vásárlás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Excellent choice for the price, I got more then my money worth 😇👌🌹🇰🇼

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2019

    Radio doszło, ale nie było dobrze zapakowane i pudełko jest rozjebane! Jak zamawiacie to piszcie, aby dobrze zapakowali. W zestawie brakuje kabla USB do programowania oraz kabla do zamontowania panelu w innym miejscu niż "body". Poza tym działa dobrze, bardzo ładna modulacja i DUŻY EKRAN LCD. W tej cenie chyba nie kupi się nowego i lepszego radia analogowego.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2020

    GREAT ITEM, ALL AS IT WAS ANNOUCED, THANK YOU SO MUCH BANGGOOD,YOU'RE THE BEST...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    It arrived when said it would. Seem to be very good. I have set it up as a base for the time being until it gets warmer out then it will be going mobile, cannot wait

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Eddig minden rendben. A légsávok alapbeállítás szerint nem nyitottak lehallgatásra. Eddig 80 km-t sikerült elérnem 50W-on 6 db-os nyereség antena-val. Jó az árnak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    bonjour à tous . très bien le Zastone D9000 fonctionne parfaitement ,bonne journée à vous

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2021

    Minden tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 308
    • Ft32 128
    • Ft45 571
    • Ft39 758
    • Ft10 977
    • Ft10 977
    • Ft6 725
    • Ft4 161
    • Ft10 220
    • Ft3 403
    • Ft48 259
    • Ft9 505
    • Ft20 446
    • Ft34 095
    • Ft3 403
    • Ft4 161
    • Ft7 190
    • Ft18 030