Vásárlói vélemények

4.82 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/09/2019

    the product is nice but in the photos they showed that charging stand but it didn't came

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2019

    Hi, I got the item. But miss therer the deck charger for one of them. See the picture.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Van egy pár Баофенгу UV-5R a feleségemnek. Nagyon tetszett az ergonómia. Kiváló hangminőség. Kezdetben jön varrni a kínai frekvenciák a régióban 450MHz preamble, ezek a frekvenciák Oroszországban tilos a polgári, meg kell varrni. Elsőre sikerült, nem probléma. Ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2018

    Брал для жены. Очень простое управление. Даже при редком использовании не забудешь как пользоваться. Очень удобно, что можно заряжать через кабель мини-USB. Можно зарядить от любого зарядника, в том числе и в автомобиле. Качество приема/передачи достойное, маленькая, легкая, красивая. И что не маловажно - дешевая. То что нужно программировать с компьютера недостатком не считаю, у меня все станции так программируются. Зато могу перестроить ее в любой гражданский диапазон (LPD/PMR/GPRS), если нужно ехать в другую страну.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2018

    I bought it for my parents. They can talk and don’t bother about the telephone. It can be hanged in a neck or just clip it on the belt. The batteries a kinda’ cell phone battery so it last long. Absolute good value for the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2018

    This is a nice product , it's easy to use. The quality worth the money I would recommend this product to all. I think I will order more real soon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2018

    Nice and simple devices, useful, with an acceptable range of a few hundred metres in low rise urban environment

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2018

    ótimo aparelho funciona muito bem

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2018

    This is a nice product , it works real fine and quality seems OK I can recommend this product. I have used it several times and its easy to use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2019

    Good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft5,654
    • Ft8,929
    • Ft6,547
    • Ft9,031
    • Ft4,567
    • Ft7,441
    • Ft8,036
    • Ft16,373
    • Ft7,441
    • Ft2,379
    • Ft6,547
    • Ft5,356
    • Ft15,480
    • Ft20,541
    • Ft3,272
    • Ft9,823
    • Ft19,648
    • Ft25,008