Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (16)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(16)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2021

    Nagyon jó lehetőség! Ennél jobbat nem fogsz találni, vagy akár közel is!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Nagyon jó az ára, és minden szükséges tartozékot. Jó felületei vannak, jobb, mint sok más sokkal drágább ukulele, amit valaha is megérintettem. Maga a skála kell néhány javítást, hogy jobb legyen, de azok számára, akik csak tanulni és fejlődni akarnak, tökéletes. Egy tapasztaltabb játékosnak van néhány éle a fájlhoz, de jó termék és kiváló ár! Ajánlanám! A becsült időkereten belül érkezett. Köszönjük a gyártónak és a BAM-nak!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2020

    I super liked it! And the best thing about it is that is looks and feels like high quality😁 and to top it all off, it is equiped with Italian Aquila Nylon string which is in fact a very high quality set if strings and is very easu to tune. Of course it will come to you untuned but then once you get your hands into it and tune it for a several times at least, it will then eventually stay. as of the moment it still not fully properly tuned because the string weren't stretched enough but later on due to frequent use I know it will play as I want it to be. Kudos to the seller and the Courier! it came to me safe and sound —without dents and is complete with all the freebies that are stated in the description box🙂 the only con for me is that the wood is not varnished, so while playing, my fingernail marks can be seen at the left and right part of the fretboard. but overall such a great product! I will definitely order again if I have the chance.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    Kicsi, de nem a munka, nagyon alacsony minőségű, időre és időre van szüksége a tuning, mielőtt stabilizálni, de a hangoló benne van. Nagy csomag, tisztességesen jóképű Uklele

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Érdekes részek teljes készlete. Jó kapcsolat minőség-ár.Mindazonáltal, ne várjon egy jó hang ez ukelele. Nagyon könnyű fa, így könnyen szállítható bárhová.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Tökéletes! Miután behangolt, jó hangzása van, és bár még mindig tanulsz, ideális bárki számára, aki elkezdi! Kiváló minőség!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Nagyon jó lehetőség! Ennél jobbat nem fogsz találni, vagy akár közel is!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    A minőség/ár arány elképesztő. Hajlított alsó ad egy sima stílus!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    Tisztességes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    Great item, especially for that money

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 958
    • Ft23 868
    • Ft22 277
    • Ft20 685
    • Ft4 516
    • Ft20 583
    • Ft16 544
    • Ft6 744
    • Ft23 231
    • Ft24 995
    • Ft22 595
    • Ft17 273
    • Ft16 907
    • Ft29 279
    • Ft16 538
    • Ft33 735
    • Ft26 733
    • Ft5 879