Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1311)
  • Kép (373)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1311)
    • 5 Csillag(1199)
    • 4 Csillag(92)
    • 3 Csillag(17)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • jonVIP4
    GR
    12/11/2020

    Αρκετά καλό .πολύ καλή μπαταρία.σχετικα εύκολο μενού.δεν έχει προς το παρόν ελληνικά αλλά τα αναγνωρίζει.συνδεση με Bluetooth άμεση χωρίς προβλήματα.Οι κλήσεις γίνονται εύκολα και το μικρόφωνο αρκετά καλό και δυνατό.8 αθλήματα.οι ενδείξεις με τα περί υγείας σχετικά καλές.Παρα πολλά watch faces.20mm λουράκι.V F M λεμεεε.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    I have received the smart watch yesterday and i have been wearing it since then. Its as described it has a lot of themes. I can not say if its accurate on the section of blood pressure measurements heart rate etc because i can not compare it to an other instrument but compared to my previous smart watch it shows similar results. The battery life after i fully charged it and heavy use on testing has dropped almost 10% so i believe that it will last at least a week without the use of call receive function. If there is a significant change of the first impression i will come back to let everyone one know. For now i would recommend it for the price of 20€.

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    Felhívja a figyelmet az óra, a mérések, a tárcsázási lehetőség, a menstruációs ciklus megváltoztatásának lehetőségére. Negatív pontok: nem találtam kölcsönhatást a menetrenddel. Szóval tudnia kell annak a személynek a számát, akit hívni fog. Nem találtam az alkalmazás konfigurációjában, hogy elvégezze a méréseket időszakonként. Kézzel kell csinálnom. Nagyon gyenge a mi fithez képest

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Relógio muito bonito, o App dele é semelhante ao hero band III, mas o melhor de tudo é que ele é todo touch-screen e o auto falante dele é absurdamente alto🤩🤩🤩🤩 ainda falta testar qto a fazer e receber ligações. O manual tbm tem linguagem português oq facilita pra caramba. No geral oq demorou mesmo foi ser enviado por se tratar de uma compra pré venda. Mas assim q foi enviado levou nada mais nada menos do que 9 dias corridos😱😱😱❤️ Por ser um smartwatch de entrada da marca Zeblaze e pelo preço vale muito a pena.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    O produto é bom sim. Tudo da descrição do produto está funcionando ok. Idioma do app e do relógio em português. Difícil está sendo acostumar com o tamanho do relógio em relação a mi Band 5. Carreguei a bateria ontem e vou verificar o tempo de duração. Gosto de habilitar todas as notificações e funções do aparelho.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2021

    Kiváló óra teszi, amit ígér a leírásában. Gyönyörű a külseje. Támogatja a görög üzeneteket és telefonkönyvet. A nyomás jó. Mindig háromszor számolsz. (Ne várj szélsőséges pontosságot az ilyen eszközöktől, de mindig nagyjából a benne lévő nyomás képét fogod látni). Oxigén és pulzus pontosan. Az igazat megvallva, nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. A mérsékelt használatú akkumulátor egy hétig tart.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Superfast 14Days-szállítás (Kína Görögország). Jól működik, és mindent nagyon jó áron. Az akkumulátor jó, Fényerő jó (még napszemüveg-kültéri). Kapcsolat mobil probléma nélkül. És túl sok az óra arca, az igazi VfM! Csak azt szeretném, hogy, hangerőszabályzó zenelejátszó és Napló vagy számológép (talán a következő modell) 😋

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Nos, az eszköz nagyon jó. Ezek a tulajdonságok fantasztikusak ezen az áron. Ez nem jobb, mint egy Apple óra:P. 8 különálló sporttevékenységek, zenehallgatás, telefonhívás, zár stb. Felülvizsgálati videó https://www.youtube.com/watch?v=9Qbx7Vm4B5o Nos, az eszköz nagyon jó. Ezek a funkciók nagyszerűek ezen az áron. Nem rosszabb, mint az Apple óra :P. 8 különböző sporttevékenységek, zenehallgatás, telefonbeszélgetés, zár stb Csodálatos!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • milosh
    BA
    28/12/2020

    This is a really nice watch for the price, I am honestly impressed. It's nicely designed, well built, nice to carry on the wrist, has plenty of functions and they are well implemented. The app is also ok. The ability to change dial faces is a huge plus for me, and there are many to choose from. There are two things that could be better: 1. The watch can not download phone's call list and you can not access the phone's contacts (you can dial from the watch but you have to type the number). 2. I wish I could set the alarms on the watch, without using the app.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Comprei no lançamento. Depois de mais de um mês para repor o estoque e ser enviado. Recebo ele hoje e simplesmente ele não recarrega. A entrega foi muito rápida, 8 dias úteis. Porém a decepção foi mais rápida que a entrega. Além dessa unidade azul que está com problema, comprei uma rosa para minha namorada, a dela está funcionando e recarregando, mas a qualidade é muito mediana. O botão lateral para acessar as funções é muito frágil e já parece que também vai apresentar problema. Pesquisem antes de comprar para não ter essa mesma decepção.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 180
    • Ft13 255
    • Ft10 773
    • Ft8 630
    • Ft6 163
    • Ft8 938
    • Ft12 595
    • Ft17 559
    • Ft12 993
    • Ft14 242
    • Ft9 247
    • Ft9 247
    • Ft13 563
    • Ft11 713
    • Ft11 988
    • Ft13 452
    • Ft12 330
    • Ft4 129