Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1846)
  • Kép (322)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1846)
    • 5 Csillag(1775)
    • 4 Csillag(53)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/06/2017

    They are crystal clear and shinny unlike the v1 with matte finish. They are about 2g heavier than the v1. They also have the same issue as the v1 where one prop direction is heavier than the other direction prop. This seems to be an issue with many of these cheaper props. Makers like DAL etc weight the same for both directions. i like them and didnt notice flight problems even with the non matching weights. I really like the new crystal finish.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2021

    A szállítmány csak két hónappal később érkezett meg, mivel a megrendelés időpontjában az eladó nem rendelkezett az áruval. Hogyan lehetett ilyen helyzetben megrendelni az árut és fizetni értük. Ez elfogadhatatlan. Ami a propellereket illeti, nagyon jól néznek ki. Nekik van a megfelelő ugrás és profil, ami biztosítja a jó húzás. Merevek, de rugalmasak. A propellerekkel a drón kitűnő munkát végez. Ezeket a propellereket ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2017

    mir gefällt an den Propellern das klare Material, allerdings brechen sie leichter als die erste Version

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    je ne sais pas juger la résistance de ces props suite à une chute, mais je peux dire que l'angle des pales est vraiment très bien pour mes moteurs emax 2306 2400 kv. je suis très content de ces hélices à bas prix et je peux les conseiller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    is a felső propellerek 💪💪💪👍👏👏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    good packing! recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2018

    I normally use the cyclone 5045c. These looked good and cheap. Lots of reviews say they are durable but I found the opposite they just snap at the hub if you clip a small branch or even a hard punch out with brand new props they fly apart. When they stay together the performance is amazing I love them. Half the price of cyclones but ten times the failure rate. Some had one blade at a different pitch causing all sorts of problems? Back on the cyclones for now.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2017

    High quality propellers with very good performance. It took 5 weeks to arrve though.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2017

    Eliche bellissime e spettacolari. ottimo suono e la cosa ottima è che sono indistruttibili

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$82.99
    • US$18.99
    • US$20.99
    • US$3.99
    • US$19.62
    • US$9.23
    • US$55.99
    • US$32.99
    • US$94.99
    • US$18.29
    • US$11.50
    • US$20.99
    • US$7.34
    • US$12.99
    • US$6.89
    • US$21.84
    • US$8.04
    • US$11.59