Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (613)
  • Kép (68)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(613)
    • 5 Csillag(582)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/01/2020

    Jó, de nem pontosan úgy, ahogy leírtuk. Megrendeltem a 65 mm-es kereket, ami 4.1 mm-es tengely furattal rendelkezik. A lyuk körülbelül 3.1mm. Szerencsére, ellentétben más kerekek hasonló kialakítású, ez elég könnyű kifúrni a kerekek 4mm anélkül, hogy elpusztítaná a hub. Bizonyos módon, ez jobb, mert akkor fúrni ki, hogy a kívánt méretben, de a BUMM kell frissíteni a listázás megfelelően.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Les 4 roues 20mm reçu ne ressemblent pas à la photo de la page Internet, la jante est différente et le pneu est beaucoup plus épais (la roue est du style Piper Cub, petite jante et gros pneu). La mousse est tendre, le pneu peut être enlevé de la jante. Le trou de la jante à un diamètre légèrement supérieur à 2mm, adapté pour un axe de 2mm. Diamètre pneu=20,4mm, largeur pneu=10,8mm, Diamètre jante=6,1/8,1mm, largeur jante=10mm. 1 roue pèse 0,6gr (jante=0,5gr et pneu=0,1gr). Les 4 roues 16mm reçu ne ressemblent pas à la photo de la page Internet, la jante est différente et le pneu est beaucoup plus épais (la roue est du style Piper Cub, petite jante et gros pneu). La mousse est tendre, le pneu peut être enlevé de la jante. Le trou de la jante à un diamètre légèrement supérieur à 2mm, adapté pour un axe de 2mm. Diamètre pneu=16,3mm, largeur pneu=10,6mm, Diamètre jante=6,1/8,1mm, largeur jante=10mm. 1 roue pèse 0,5gr (jante=0,5gr et pneu=moins de 0,1gr). La jante a les mêmes dimensions que la roue de diamètre 20mm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2018

    КОЛЁСО ДЛЯ САМОЛЁТА 55ММ,ТЕПЕРЬ - КОМПЛЕКТ!!! СПАСИБО , ЗА ПОНИМАНИЕ! И БЫСТРОЕ ИСПРАВЛЕНИЕ НЕДОУКОМПЛЕКТОВАННОГО ПРЕДЫДУЩЕГО ЗАКАЗА РЕСПЕКТ БЕН ГУДУ.!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2020

    these 65mm wheels are true to size and great quality and are great for my hookll p51-D landing gear they just fit in 👍I just hope they will go back in after landing ? other wise I will have to make cut outs bigger ?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2018

    Доставка около 20 дней, что вполне приемлемо. Колеса сделаны качественно, как будут в эксплуатации - время покажет. Колеса достаточно легкие, резина достаточной упругости. Будем ставить на модель и весной испытывать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2017

    I am very satisfied with this prop, very good price, and very good quality. I use this for airplane models. I will order any time, when I make an airplane model, or some model. Thanks very much!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2020

    purchased these for my Guillows 1/16 balsa spitfire,the black plastic ones are the original,although not an exact match the scale is very similar and they are extremely light and durable,very pleased and recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2020

    jó kerekek sok könnyű, súlya 11,4gr

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    I bought 3 of these for my Cessna but Only used one on steering wheel great quality wheels

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2018

    ótimo produto de boa qualidade em breve pretendo comprar mais.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$6.99
    • US$49.99
    • US$15.00
    • US$49.99
    • US$49.44
    • US$14.94
    • US$53.12
    • US$28.74
    • US$28.99
    • US$9.50
    • US$10.55
    • US$10.18
    • US$28.62
    • US$8.63
    • US$38.98
    • US$18.64
    • US$19.62