Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/08/2021

    epikus

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    conforme aux attentes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    This model might work for less precise work on small CNC. It also has a LONG SCREW, the more expensive models have a release button on the long screw, so one can open it and close it much faster. But I must admit, it was very inexpensive and I wish I paid little more for the better vise! My friend, who run a bank said: " It takes the same amount of time to make crapp or QUALITY PRODUCT! " I'll keep it, it will be used on my drill press.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2017

    The jaws are smooth so they do not grip items very well. The screw has a fine pitch. It takes many turns to open or close the jaws.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Szép mini-vis, pont megfelelő méretű ahhoz a szerkezethez, amit a fúrógépemhez építettem. Egy nagyszerű eszköz kevés pénzért, köszönöm, hogy adódott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2020

    Ürünü biraz gecikmeyle fakat korumalı bir paket içerisinde hasarsız olarak teslim aldım. Teşekkür ediyorum.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2017

    Good for model building

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2017

    This vice is good for very small pieces. I am going to mount it on a 2x4 stud and then hold it in the jaws of my larger vice when I need it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2020

    Gyors szállítás, köszönöm. Csak így tovább.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2020

    ok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 330
    • Ft5 205
    • Ft9 773
    • Ft21 157
    • Ft8 786
    • Ft7 810
    • Ft159 480
    • Ft205 898
    • Ft13 474
    • Ft4 229
    • Ft10 105
    • Ft17 592
    • Ft30 451
    • Ft3 005
    • Ft15 036
    • Ft93 588
    • Ft3 757
    • Ft16 925