Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (332)
  • Kép (27)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(332)
    • 5 Csillag(324)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/05/2021

    Ez egy nagyon népszerű léptetőmotoros vezető. Nagyon egyszerű, hogy működjön, és jól működik a legnépszerűbb léptetőmotorokkal (pl. NEMA 17). Egy apró hűtőbordóval jön, ami nagyon hasznos magasabb áramlatoknál, mert a chip nagyon forróvá válhat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    A népszerű DRV8825. Nem igazán van mit mesélni róla. Ez egy tisztességes vezető kisebb léptetőmotorok (NEMA17). Könnyen csatlakoztatható egy mikrovezérlőhöz. Gyakran használják 3d nyomtatók is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2018

    Driver DRV8825 funzionanti, ottimi nella loro qualità e materiali, non presentano i piedini piegati e sono di facile comprensione. Da modificare i dissipatori perché presentano biadesivo per essere fissati, io ho utilizzato della pasta cosi da dissipare al meglio il calore in modo da non danneggiare l'elettronica. Il pacco arrivato nei tempi previsti ed imballato in maniera accurata. CONSIGLIATISSIMO!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2017

    best seller! Very sociable, it's all very fast. Suggest the product met their expectations damage neither inside not outside beauty in General, I advise this store, always buy here, good seller ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2019

    Small, but very powerful circuit. It allows higher currents, so one can use it for larger steppers, but it needs cooling. In addition to the included heat sink, I would use an extra fan just to keep it cool so the lifetime of the circuit can be kept longer. The second image is a circuit board for this type of controller. I strongly recommend you to buy it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2020

    Gyors szállítás és jó csomagolási minőség! Csak olvassa el figyelmesen a leírást: Én csak 4 darab, de vettem 4 készletek 😂 Megpróbálom felvenni a kapcsolatot az eladóval, hogy küldjön vissza néhány darab

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2019

    пришло все быстро количество как в заказе качество на уровне

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2018

    O produto e qualidade veio muito bem embalado, tudo como na descrição do produto, ficou ótimo na minha ramps 1.6 plus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Salkao
    BA
    13/01/2020

    A csomag 5 illesztőprogramot tartalmaz, jól működnek! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2019

    very good item

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 037
    • Ft3 273
    • Ft7 649
    • Ft1 454
    • Ft9 828
    • Ft3 639
    • Ft15 292
    • Ft13 107
    • Ft4 367
    • Ft6 186
    • Ft2 172
    • Ft6 552
    • Ft14 198
    • Ft3 273
    • Ft4 001
    • Ft37 143
    • Ft28 374
    • Ft2 794