Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (446)
  • Kép (75)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(446)
    • 5 Csillag(438)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/10/2021

    Minden tutti, mint mindig. valaki tudja, hogy a GEPRC cinpro helyettesítése, ha nem szeretné használni a kellékeket, és nagyobbakat szeretne telepíteni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    very strong prop works well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2021

    nagyon szép kellékek 😉💪🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    Jól vannak. nem nagy különbség a 3 pengék 2'-es Avan, hanem egy kicsit magasabb Amp húzás. Itt van a 85-ös járatomon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    félelmetes kellékek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2021

    Még nem tesztelték, állítólag a legjobbak. Egy filmen vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    parece bueno

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2018

    I'm so happy to have bought these props they have made my toad 90 drone nice and edgy and smooth to fly they are really sturdy so don't flex as much which means your not wasting power. I've also noticed a reduction in prop wash which is a good thing and doing freestyle seems way better it's making me think I might just get one of the Emax Blackhawk racer-r drones as that's what their designed for. I highly recommend you get some if you have a 2 inch drone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2018

    These props are better than the Gemfan Hulkie 2040, which also work great on my Diatone GT-R90. Very Durable, if bent you can just bend them back to shape.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2019

    Use thes on my Geprc Cinepro 4k Whoop, very nice, pretty stiff, so I would not bump into any limbs or objects with the props looks like they would break pretty easy, the gemfan 2035bn are alot more pliable, still a nice prop little to no jello in my HD or 4k video.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$12.69
    • US$4.19
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$10.49
    • US$8.04
    • US$4.29
    • US$8.07
    • US$14.99
    • US$8.99
    • US$74.99
    • US$21.93
    • US$6.92
    • US$4.24
    • US$6.92
    • US$16.99
    • US$9.23