Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1240)
  • Kép (180)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1240)
    • 5 Csillag(1141)
    • 4 Csillag(63)
    • 3 Csillag(25)
    • 2 Csillag(7)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/10/2021

    Kérjük, győződjön meg róla, mielőtt megrendeli ezt a készletet - túlméret nagyon kicsi. Csak hasonlítsa össze a normális sofőrt ezzel. A játék mérete kényelmetlenné teszi a használatot. Csak speciális alkalmazásokhoz alkalmas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Azért vettem, hogy bedobjam a táskámat, és lefedjem az összes RC modellemet. nagy könnyű szerszámkészlet bármilyen kis munka, de tökéletes RC. kék vagy fekete nyelven. Vásárolj most

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Very good tools for drone and easy to bring . its also have everything for my 5" quad

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AdiVIP3
    DE
    02/08/2019

    This is my first Hexagonal screwdrivers that I got for my hobby and I am pretty happy with these. Works perfectly fine for me. I still use these for all needs that I have. Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2017

    very high quality rc tools would definitely recommend to anyone in the rc hobby world. happy shopping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2022

    J'utilisais pas tout mais cool.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2017

    The finish is beautiful and accuracy is perfect 仕上げは美しく精度も完璧です。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Szuper gyorsan érkeztek az Egyesült Királyságba. normál csomagolás, úgy érzik, jó minőségű és szép tartani, de a bizonyíték lesz a használatuk. Fantasztikusan kiegészítik a többi szerszámomat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2020

    Fantasztikus csavarhúzó készlet. Kiváló minőségű. Az összes normál méretben használt Drone épületben. Kisebb, mint gondolnád, de még mindig tökéletesen használható. Úgy érzik, szilárd és jól megmunkált. Ajánlott bárkinek a hobbiból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2017

    They are quite small but handy and take not much space in my racing drone toolbox.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$12.64
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$92.99
    • US$37.94
    • US$11.54
    • US$13.99
    • US$131.99
    • US$4.96
    • US$19.40
    • US$18.39
    • US$8.04
    • US$19.54
    • US$8.07
    • US$8.31
    • US$5.59