Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/03/2018

    The kit is high quality. The provided manual is very good and the build goes very smoothly. It's one of the easiest builds I remember doing. Highly recommended!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    I received the package 4 days ago, and they haven't given me a solution. The canopy arrived cracked, I will open dispute in paypal. Regarding the helicopter, it's a wonder, I can't say the same about bangood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Nagyon szép készlet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2022

    kiváló megjelenésű heli, festék kivitel a lombkorona és bumm kiváló, úgy néz ki, mint egy kiváló minőségű termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2021

    . Az áru időben érkezett. Elégedett vagyok a bolttal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2021

    Nagyon jó minőségű készlet épült probléma nélkül minden alkatrész felszerelt, mint kell biztosan vásárolni egy másik készlet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2022

    felső osztály

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2017

    Au top. L'hélico a été monté en 2 jours. Reste plus qu'à le faire voler. Que du plaisir, en perpective. Je ne doutes pas des premières sensations, il ressemble à s'y méprendre à mon ancien G500. Le niveau de finition n'est pas moindre. J'aurai peut-être dû prendre le moteur avec pour comparer avec mon Scorpion...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2018

    このキットとフルコンボを購入しましたが、キャノピーとテールボディーとメインローターが壊れた状態で届いたので、2個1で製作して飛ばしてみました。JR-E6-550とほぼ同じ大きさなので比較すると、かなり重量が重いので、まったりとした飛行になります。でも、想像していたより部品の精度が良く、設計も工夫されており、充分満足しています。後は、各部品の耐久性が気になります。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2019

    Beste Mensen de eerste zending was na 2 maanden mislukt opnieuw verzonden en de zending was binnen 10 dagen geleverd de service van banggood is geweldig ik bedankt het hele team. Groeten Leo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$209.29
    • US$326.85
    • US$348.34
    • US$121.89
    • US$609.99
    • US$207.89
    • US$35.79
    • US$62.99
    • US$55.62
    • US$75.89
    • US$459.99
    • US$156.99
    • US$89.99
    • US$517.50
    • US$278.99
    • US$49.99
    • US$266.99
    • US$429.99