Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(52)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/07/2021

    Bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2021

    kapott még nem tesztelt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Tochter und ich sind sehr zufrieden, da es gut passt und Haltung unterstützt. Verarbeitung gut

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Nagyon szerencsés voltam, hogy elolvastam, és hittem a felülvizsgálat ezt a terméket, mielőtt megrendeli. A bíráló azt javasolta, hogy a méretezés irreálisan kicsi, és bölcs lennék, hogy megrendelje a legnagyobb méret elérhető. Én XXL-t rendeltem, gondoltam, hogy talán egy kicsit túl nagy Most már van a hám, hogy megpróbáljam, bárcsak lett volna egy még nagyobb változat elérhető, mert ez egy kicsit kicsi és egy kisebb méretű lett volna használhatatlan teljesen.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    I have always had bad posture ever since I was a kid, I'm now 26 and I was skeptical at first about this to say the least, but after trying it I am extremely satisfied!! it immediately corrects your shoulder posture when standing and sitting, you cannot see it under your shirt, and when you look in the mirror the first time with it on, you will be extremely happy with the results, I promise!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Csak azt sajnálom, hogy az ágyékrész kicsit szűkebb is lehetett, de ezt egy régi vászonövet is rátettem, ami szintén segített abban, hogy a tépőzár ne repüljön szét, és a könnyű anyagból készült alsó övet túlságosan szorosra húzza és károsítsa. Sok különböző hátmerevítőm van, és ez elég sok mindent felülmúl, mivel könnyű és kényelmes viselet hosszú ideig. A gerinc merevség rudak könnyűek, de hatékonyak, és a gerincet tolakodóak nélkül fedik fel, és kiváló, hogy magasra jönnek, hogy segítsenek a mellkasi rész fenntartásában is. Vegye figyelembe azt a tényt, hogy a vállszíjak mind az alsó hurkon keresztül haladnak (mint az online értékesítési képeken, mivel utasítás nélkül érkezik stb.) és megspórolsz magadnak egy rakás dühöt és fejvakarást! - Átkozott jó, nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    A szállítás pontos volt... ez a második hátsó öv, amit rendeltem, nagyszerűen működik, szép és egyenes tart. A méret jobb, ha nagyobbak lesznek, kisebbek... a méretek kicsik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    A kapott áru, a megjelenés kiváló, még nem használt, de azt hiszem, és a munka minden jó lesz. Ajánlom az eladót!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    I found your product very helpful. I was not able to realize that it can correct my back problem until I have ordered one. For those who wanted to have a corrected back, I highly recommend this particular product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    the deliver office before 2 weeks for 3 times and they say they will delivery my package and no one show up then I start calling them still no one showed up until today they deliver my order

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 578
    • Ft9 112
    • Ft2 927
    • Ft3 740
    • Ft4 880
    • Ft10 147
    • Ft4 554
    • Ft3 578
    • Ft7 891
    • Ft12 029