Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (324)
  • Kép (39)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(324)
    • 5 Csillag(315)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/09/2021

    A megrendelés a várt határidőn belül érkezett. A termék pontosan a rendelés szerint érkezett. Jó minőségű, könnyen csatlakoztatható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    Nagyon jó és nagyon szép termék ez az ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    Nagyon jó és nagyon szép termék ez az ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    kiváló köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Azt hittem, összeillik Alexával, de nem az. Csak a Mi Home-on működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2020

    Rendelés Lettországba egy héten belül, egy európai raktárból. És mivel minden, mint mindig, gond nélkül kapcsolódik a MiHome-hoz. Egy csengőt vettem. És így a Mi gombokat használom. Jobban szeretem őket megjelenésben és funkcióban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Arrived in good condition and before the expected delivery time. The product comes ready to use, complete with CR2032 battery, instructions and one spare adhesive ring to change the installation if you need. I Integrated it by CONBEE II zigbee usb - gateway in Home assistant quickly and easily (I use DECONZ). It works perfectly, very satisfied with the product: I use it to toggle a light and it's superfast: as soon as you push it, the light immediately toggles its state. It's possible also to monitor the battery percentage. The material is good and it looks beautiful. I tested also the range and it meets the specifications.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2019

    unfortunately I can’t avaliate this item correctly because my order with the Smart Hub its very delayed, the appearance is good, the lock at back side of button it’s very hard to open, but is very well done.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • NikVIP3
    DE
    24/06/2018

    with this smart switch, you can switch any xiaomi smart devices you want. just connect the smart switch via mi home app and then you can choose which action will happen when you press "once" or press "twice". you can also select more than one device to switch on after pressing once the smart switch. its very cool. i have 5 of these smart switches in daily use. i dont use the wall switches anymore. in app you can also check the battery level, very smart ;-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$22.99
    • US$49.99
    • US$38.29
    • US$36.99
    • US$24.24
    • US$21.99
    • US$6.69
    • US$32.33
    • US$90.08
    • US$20.78
    • US$16.99
    • US$20.78
    • US$21.99
    • US$57.04
    • US$27.38
    • US$13.99
    • US$27.99