Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (755)
  • Kép (136)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(755)
    • 5 Csillag(724)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/11/2020

    Ótimo produto, excelente pegada, tem um acabamento bem Premium e tem até um certo peso. Parece um sabre de luz da franquia Star Wars. Gostei do tamanho máximo do produto, vai até 1,20m, mas na foto não está na abertura máxima que ele pode atingir. Só achei o encaixe meio pequeno, celulares mais largos não vão caber, mas meu Xiaomi Mi 10 Lite coube tranquilamente. Parabéns Blitzwolf pelo produto e parabéns Banggood pela entrega, demorou apenas 10 dias para chegar ao Brasil, mas passou mais de 4 semanas parado na minha cidade, como sempre os correios muito ruins no Brasil

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2019

    Seem pretty sturdy and feels like quality. Feels like a solid product.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    A termék kiváló. Minden a vonalra érkezett, és akadály nélkül! Úgy működik, mint az állvány és a szefile bot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2019

    Korábban is volt már Blitzwolf szelfibotom (3-as),de ez talán még jobban használható,még praktikusabb,masszívabb termék.Jól átgondolt tervezés,még kisebb helyen elfér,kilógó részegységektől mentes,könnyen kipattintható távirányítóval.Fogásra,színekre,anyagra,funkcióira nézve uniszex,remek választás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2020

    Not much to say. Everybody knows the quality of Blitzwolf products. Amazing selfie stick, very nice colour (white). Bought it at 12 euros and arrived about 2 weeks later. I am very satisfied and recommend the seller and the product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2019

    It seems very good I'm glad I bought it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Μπράβο εξαιρετικό εργαλείο και σταθερό και με το χέρι πολύ βολικό και εύχρηστο . Λειτουργεί με κομπιουτεράκι Bluetooth είτε πάνω στη χειρολαβή είτε αποσπώμενο . Έχω ενθουσιαστεί !!! Όλα άψογα !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2019

    Wszystko zgodnie z opisem. Polecam :-)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2021

    Nagy termék és kiváló szelfi bot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    Um pouco pesado, mas isso devido à boa construção do produto. Construção robusta, fácil pareamento com o controle bluetooth, enfim, um produto superior aos similares de outras marcas com os quais já tive contato.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.93
    • US$24.99
    • US$12.93
    • US$36.79
    • US$28.86
    • US$9.99
    • US$22.76
    • US$31.99
    • US$15.00
    • US$9.69
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$21.99
    • US$15.99
    • US$17.99
    • US$10.99
    • US$17.00