Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (283)
  • Kép (13)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(283)
    • 5 Csillag(254)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2021

    Szóhoz sem jutok, ijesztő. Felülvizsgálat az én Youtube csatorna Andoni Arriaga

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Conforme à la description et aux photos, fonctionne parfaitement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2017

    Светит ярко. Три режима стандартное моргание быстрое моргание и прото горит. Выглядит круто. как у настоящих яиц одно выше другое ниже. Рекомендую очень класная и нужная вещь.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2016

    Luce notturna per bicicletta, a sentire i cinesi assomiglia ad un cuore, io ci vedo due palle..l'ho comprata prorio per questo. Luce ne fa moltissima e cambia colore. simpatico gadget regalo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Funny convenient light. Be aware that red light comes in white plastic/rubber. It happened that I send it as a present to my brother and he reported that it was not red, so I complained to Banggood. Then my brother tried it and realized the light was actually red despite the first white impression. SO, check it well and switch it on before opening a complaint issue.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2016

    это как бы не совсем сердце.... это очень даже мошонка

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2016

    je l'ai monté tout de suis sur mon mountain bike. maintenant mes amis savent qui a les plus grosses ;-) pas contre j'aurai préféreré avec la lumière fixe temps

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2016

    It works well. Two mode: light and blink. Usually out of red light, but the blue one is nice as well. People turn around in the streets to laugh about it, when they see it, but it's fun. Worth the price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2018

    Looks as discribed. Very well packaged. Looks funny i like it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2016

    Very good and funny gadget. Draws the attention of all people. It looks like the kernel ;D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 496
    • Ft2 645
    • Ft3 969
    • Ft8 025
    • Ft6 496
    • Ft3 436
    • Ft3 638
    • Ft24 165
    • Ft2 645
    • Ft20 665
    • Ft5 294
    • Ft8 935
    • Ft8 604
    • Ft3 969
    • Ft8 790
    • Ft7 260
    • Ft3 804
    • Ft2 976