Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (127)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(127)
    • 5 Csillag(119)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/09/2021

    Most kaptam meg. Nagyon jó formában és gyorsan jött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    Nice little oscilloscope. Looks surprisingly sturdy. Comes with a simple BNC to alligator clips cable, and a with a long connector micro USB. My problems* so far: -max. sensitivity is 50mV/div (this was noted on the product page, my bad) -single/normal triggering puts the signal on the very left edge of the screen *I think that for this price I can live with these "problems". This is a nice DSO, and it's amazing that you can fit it in your pocket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    Nice little scope! Great for testing audio circuits and other miscellaneous stuff around the house without having to lug around a larger bench-top scope. I recommend it for simple audio circuits or other lower frequency use, like detection of line frequency ripple on a DC power supply or something.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2019

    Produto chegou intacto e contendo os itens descritos; bonito e funcional.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    Nice handy single channel Dso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2019

    ótimo produto de qualidade e chegou antes do esperado...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2019

    Delivered ok and full function.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2021

    Azonnali szállítás, nagyon gyors, néhány nap, rendeltem november 11-én, ma november 16-án, és az oszcilloszkóp a lakásomon van. Működik, sok lehetőség. Eltart egy ideig, mire megismerem a felszerelést. Mindent összevetve, minden nagyszerű. Még mindig várom a szondát. Üdvözlettel JARK KOSIOREK Lengyelország

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$56.99
    • US$39.09
    • US$139.99
    • US$26.99
    • US$39.99
    • US$93.99
    • US$62.99
    • US$185.99
    • US$8.39
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$105.99
    • US$249.99
    • US$19.99
    • US$62.99
    • US$24.99
    • US$14.39