Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (253)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(253)
    • 5 Csillag(232)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    Túl gyorsan jött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2021

    Jó állapotban érkezett. Jó minőségű készlet. Hasznos forrasztási készségek gyakorlat, de szórakoztató is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2017

    I ordered this kit for make some practice on SMD. I think that it will be a very difficult but amusing job to do. The PCB I received has a small mistake on a back track (see the photos) so I hope that it will not affect the rotating led kit working. The components are smaller than expected, my eyes will be stressed, but if it will works then I will learned some from this kit. be careful that the manual is in Chinese ho ordinato il kit per fare pratica sui componenti SMD. sarà un compito difficle ma divertente. il PCB che ho ricevuto ha un piccolo difetto su di una traccia e spero che non precluda il funzionamento dei led rotanti. I componenti sono più piccoli di quanto credessi, i miei occhi saranno sottoposti a una grande fatica, ma se tutto funzionerà avrò imparato molto. il manuale è in Cinese

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2017

    This item was delivered very fast! I haven't assembled it yet so I can't say much about it. But since I bought this board to practice my smd soldering, it's important that all different components are included, and they are. We'll see if it works :) A few remarks: The components were packed in an ordinary plastic bag (non antistatic). The manual is in Chinese (I think), and my Chinese is not that good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2019

    Отличная штука для практики с смд элементами, есть все основные типы, нет разве что чипов с ногами с 4-х сторон. Некоторые резисторы реально мелкие даже под лупой. Для тех кто познаёт мир smd - супер. Жаль нет инструкции в комплекте, но она легко гуглится в интернете.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2017

    Excellent kit. The best thing about it is that it has at least 1 spare component of each type, excluding the chips. I lost a resistor and burned a led, but was still able to complete it thanks to the spares. Took about 4 hours to finish and I've never tried soldering SMDs before. All works perfectly!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Remek kis készlet az SMD forrasztás gyakorlásához. Jó móka összerakni! A 0402 csomagokat elég nehéz kezelni, olyan kicsik. A 3 oszlop mindkét oldalon csak a képzés célja, az alkatrészek értéke véletlenszerű, csak a méret számít. A LED-ekkel rendelkező középső rész 5-12V DC tápegységgel működtethető, hogy élvezze a fény animációt. Elég kifizetődő nézni, miután egy órát töltöttünk az alkatrészek összeállításával :D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2017

    Die Lernplatine kann ich jedem empfehlen der das Löten mit SMD Bauteilen lernen möchte ! dem Bausatz liegt eine Anleitung sowie eine Menge teile bei, die Qualität der Teile ist OK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    Ez a készlet minden centet megér. Ez nagyban javítja a forrasztási készségek és pontosság, ami segíthet javítani a forrasztás. Talán még szakmai szinten is segíthet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 786
    • Ft1 308
    • Ft6 195
    • Ft2 652
    • Ft3 402
    • Ft8 578
    • Ft5 503
    • Ft3 930
    • Ft7 945
    • Ft2 645
    • Ft2 471
    • Ft3 025
    • Ft1 308
    • Ft6 811
    • Ft3 602
    • Ft6 359
    • Ft7 863
    • Ft4 195