Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1487)
  • Kép (128)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1487)
    • 5 Csillag(1383)
    • 4 Csillag(78)
    • 3 Csillag(22)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/02/2022

    Amazing quality and fast delivery. I have one of these by Incra and I cant really see the quality difference. It arrived a little banded but that is not a problem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2021

    The item has turned up and out of the box it has chips in the black edge material, also it appears that the stainless steel ruler is a bit wavy and isn’t sitting flat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2021

    sembra buona, ma arrivata non planare. (vedere foto) arrivata anche in ritardo.dava disponibile poi subito dopo l'ordine mi hanno detto che non erano disponibili e sarebbero arrivati in ritardo...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    A termék leírása szerint. Aggódtam, hogy elgörbülhet, de nagyon jól becsomagolták. Gyors postázás. Határozottan ajánlom ezt a terméket és az eladó. Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2021

    megérkezett jól csomagolva, én azonban egy kicsit csalódott, hogy az egyik réz csavar érkezett egy nagyon piszkos / szennyezett állapotban, megpróbálom tisztítani sárgaréz tisztító, de még mindig, ez nem olyasmi, amit elvárnak, hogy köze egy teljesen új elem. az uralkodó nagyon gyenge, ezért megtartom a dobozban, de kiváló minőségűnek tűnik (a réz csatlakozókat félretéve). Alig várom, hogy dühében használhassam, :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2021

    Excellent! I love the precision of this ruler. The blister packaging protected the ruler very well during transport. It's flat and straight. I compared the scale with my other rulers from different brands and they line up perfectly. I feel sorry for all the people who bought one on Aliexpress and got a bend and damaged one. Better buy it on Banggood. I'm very happy with this purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2022

    Tökéletes állapotban kaptam a terméket. Kiváló eszköz, kiváló eladó. Nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2022

    Nagyon hasznos eszköz, de csak akkor, ha pontos. Örömmel megerősítem, hogy az enyém megérkezett biztonságosan, és összehasonlítva egy ismert négyzet részlegesen le, azt mondanám, max 0.25mm a 300mm hosszú. Ez több, mint pontos, különösen a költségeket figyelembe véve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2022

    Bár nagyon vékony és törékeny, elég... Még nem teszteltem a vonalzót... De találkozni fog velem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2021

    Kivételes minőség, a vonalzók megmunkálása elképesztő Ezek szögletes és nagyon pontos - így már a fenti hasonló eszközök a piacon :) Továbbá, ők csak szép. Ahogy néznek ki, ahogy épülnek - ez mind sikít KÖTELE!!! Jól elköltött pénz. Alan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$21.93
    • US$49.44
    • US$34.64
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$48.64
    • US$47.99
    • US$69.99
    • US$27.99
    • US$12.99
    • US$11.38
    • US$51.99
    • US$89.99