Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (920)
  • Kép (71)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(920)
    • 5 Csillag(883)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/07/2021

    Pár nappal korábban szültem, mint vártam. Eredetileg vettem egy készletet, és annyira elégedett voltam, hogy vettem egy másik 3. Jó szög helyszínen, amikor ellenellenőrizték a mérnökök négyzet. A mérések (mm-ben az egyik négyzetlábon, a másik lábon ins-ben) Nagyon pontosnak tűnik. Két, nagyon apró probléma, i/ A mérési mérlegek festettek, nem lézer maratva, de nem úgy néznek ki, mintha könnyen ledörzsölnék őket. ii/ A végdarab közeli képe azt mutatja, hogy a széle körül kissé durva (vagy lyukas). Ez a kérdés a fémmunkára vonatkozhat, de nem a famunkára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Precision crafted. Came well protected. Excellent product, can also be used if one part needs to extend beyond the other part as displayed in my test setup or jig work. Worth buying 4 like I did.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    The items arrived today (after ordering only two weeks ago), and I am very impressed with both it's packaging -which is perfect; I can't see how one would improve on that- and the build quality, which is way better then I expected. These clamps are very well build, beautifully finished, and bang on straight/square. Highly recommended! I am a very happy camper and I will love putting these to practice. Thank you Banggood, I love these products!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Fantasztikus kiegészítője minden műhelynek. Nagyon jól készült, mind a célba és a pontosság, hogy a helyszínen. A szállítás meglepően gyors volt, és a csomagolás kiváló volt. Egyetlen negatív dolgot sem lehet mondani ezekről a fogókról. Amikor átvettem ezeket a szállítást ma, egyenesen visszamentem az alkalmazásra, és rendeltem még kettőt és egy sebességnégyzetet!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Muito bom produto, excelente , material forte ! Medidas em polegadas e milímetros, facilidade total!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    This is a 5 star product. Very good quality. I got 4 x 140mm and they arrived with Express shipping to Australia.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Ezek a szorítónégyzetek nagyon szilárdnak és jól megépítettnek tűnnek. Az eloxáló kivitel jól néz ki, és a csomagolás teljesen kiváló, valójában fogom tartani őket a hab, hogy jöttek, mert olyan jó, és úgy tűnik, elég kemény, és úgy néz ki, nagyon szép egy fiókban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • bobVIP1
    RS
    22/09/2021

    Ez volt az első dolog, amit megvettem. Elégedett vagyok ezzel a termékkel, és a BGNB-vel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    21 nap múlva érkezik. Jól csomagolt anyag és nagy kivitelben. Az ideális az, hogy 4 darabot vásároljon a csavarozni vagy szerelni kívánt fadarabok jobb kezelése érdekében Javasolnám!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Package arrived in excellent condition and in expected time frame. Aluminium parts are fished well and the squareness seems to be OK. Iron fixtures are not on a strong size and the angle is not 90 deg. If the diameter of the material would be closer to the holes size, they would hold better.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 552
    • Ft6 250
    • Ft11 401
    • Ft8 458
    • Ft5 514
    • Ft12 507
    • Ft87 196
    • Ft15 670
    • Ft2 561
    • Ft7 356
    • Ft8 458
    • Ft5 412
    • Ft8 598
    • Ft9 872
    • Ft12 739
    • Ft7 356
    • Ft12 739
    • Ft15 081