Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (458)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(458)
    • 5 Csillag(416)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/12/2020

    Η καλύτερη κάμερα χωρίς αμφιβολία, έχω σε λειτουργία άλλες τέσσερις που είχα αγοράσει, η ποιότητα είναι εξαιρετική, η νυχτερινή όραση επιτυγχάνεται πολύ καλά και η ανθρώπινη παρακολούθηση είναι πολύ καλή. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Παράδοση σε δέκα ημέρες!

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2020

    Small size, good picture quality both daylight and night, onvif works. App could be better, took some time to figure out some settings.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    PROS: item works ok and worth the price I paid (eur 16 inc track postage) CONS: have to create an account on some Chinese server to log in and monitor camera remotely (not in home local network)

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2021

    A termék nagyszerű, jól működik. A használati utasítással ellátott alkalmazással telepítve. Az épített minőség szép. A kamera nagyon szilárdnak tűnik. WiFi működik nagy és könnyen beállítható. A kép minősége tökéletes beltéri használatra. általános nagyon jó termék. Összességében nagyon jó termék

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Három ilyenem van 6 hónapja, és tökéletesen működik. Az alkalmazásból irányítom őket. Kristálytiszta kép, nagyon jó képek alacsony fényviszonyok mellett, és nagyon könnyen felismeri az arcokat

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2020

    Matches the information in the description. Supports onvif protocol.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2019

    I luv my little AI baby. She gives me so much joy!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2020

    Κάνει την δουλειά της εύκολη εγκατάσταση!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2020

    Ma 13/5/20 52 nap alatt kaptam meg a rendelésemet. A készülék minősége jó volt kevés pénzzel. A telepítés egyszerű. A kép egy kicsit sötét. A hang közepes minőségű. Köszönöm az ajándékot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2020

    I am amazed at how good this camera is, and at a low price, I recommend it !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$31.43
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$38.99
    • US$32.99
    • US$161.69
    • US$31.04
    • US$24.99
    • US$8.31
    • US$16.99
    • US$34.99
    • US$14.99
    • US$32.99
    • US$52.99
    • US$65.99
    • US$32.99
    • US$35.90
    • US$35.99