Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3990)
  • Kép (541)
  • Videó (20)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3990)
    • 5 Csillag(3690)
    • 4 Csillag(248)
    • 3 Csillag(38)
    • 2 Csillag(8)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    Посылка на Украину пришла очень быстро - за 13 дней с момента покупки. Под растаможку не попала. Целостность упаковки хорошая (чуть примята и разорвана была коробка с бесплатным подарком) Внешнее состояние шлема отличное. Комплектация: (коробка, шлем, две антены, зарядка, шнур зарядки, шнур видео, чехол-мешочек, микрофибра, инструкция)

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Rendeltem egy drónt az első halálomhoz. A csomag volt az első, és ez boldoggá tett. Nagyszerű csomagolás. Minden alkatrész a helyén van. Műanyag, nagyon kellemes tapintású. Kényelmes fejtámasz. Film a monitoron a lencse alatt (meg kell külön a hátsó és az első oldalon, hogy távolítsa el). A kép jó (A videó bemenetet csatlakoztattam). Nincs több mondanivalóm, a drón többi része még nem érkezett meg. Ha nem felejtem el, majd később hozzáteszek néhány megjegyzést. Köszönjük a jó terméket!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    A mio avviso, forse i migliori goggles in base al loro costo. Ricevono il segnale in diversity, hanno una batteria integrata, il DVR per registrare video. Le antenne in dotazione funzionano bene, lo schermo è ottimo, così come la "vestibilità" di questi goggles che non risultano pesanti o stancanti. Sono molto contento. In my opinion, perhaps the best goggles based on their cost. They receive the signal in diversity, have a built-in battery, the DVR to record video. The supplied antennas work well, the screen is excellent, as well as the "fit" of these goggles that are not heavy or tiring. I'm really happy.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Minden egyes EV800D FPV szemüveg nagyszerű! Minden EV800D FPV szemüveg a szopás! 5" hüvelykes megtekintési terület DVR és Dual antena rendszer mi mást kérhet még? Az ár a legalacsonyabb összehasonlítás a többi. Öt hüvelyk vizuális terület DVR-rel és kettős antennarendszerrel, mi mást kérhetnél még? Az ár a legkevésbé, mint a többi szemüveg ezek a legolcsóbb, de jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    El producto bueno. no vale si usas gafas graduadas. tiene un peso considerable Gran pantalla de 5 pulgadas viene con batería incorporada. gafas se desmontan y se puede usar como pantalla contiene : -gafas -cargador -cables de corriente -adaptador enchufe europeo -cable conexión a batería externa, creo que para cargar. -cable de conexión de imagen -bolsa -gamuza para limpiar pantalla - 2 antenas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    The product came very fast and it feels like very good quality, of course this is a budget device so you should not be expecting a super quality product, but it actually did overcome my expectations, the only downside is that I thought they were smaller, they are actually enormous and a bit uncomfortable to wear, but I will get used to it I guess...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    What can I say about this product guys. It's all the excellent. For the price it's by far the best you can buy! I paired it with my Emax Tinyhawk and the image quality was incredible.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Szállítás egy héten belül Stavropolba. Kompatibilitás, látod. A monitor sértetlen, a doboz alig sérült. Az összeférhetőség a képen van. A futár hozta haza. Még nincs semmi, ami ellenőrizné magát a videót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    Az idegekkel jött. A megrendelés augusztus elején készült, nyomon követte a nyomkövető, majd „Oroszországba repült", és az egész hónapban ott lebegett valahol. De aztán hirtelen nem várt megjelent, és elérte, összesen majdnem 2 hónap, akarta, hogy elutasítsa a vitát már. Az akkumulátoros csomagokat jobban megrendelik a RU raktárból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Szállítás Oroszországban alig több mint egy hét, minden egy darabban jött, panasz nélkül működik. Az eladó elgondolkodva tette a kapcsolót az euro villát a dobozba. Elégedett vagyok a vásárlással, azt ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft40 987
    • Ft17 654
    • Ft28 374
    • Ft29 320
    • Ft72 517
    • Ft5 357
    • Ft6 618
    • Ft8 195
    • Ft22 384
    • Ft101 210
    • Ft50 102
    • Ft4 726
    • Ft3 752
    • Ft11 004
    • Ft3 941
    • Ft11 442
    • Ft5 672
    • Ft5 458