Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (957)
  • Kép (95)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(957)
    • 5 Csillag(934)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/07/2013

    Great product from banggood, freeshipping is fast and costumer support from this store is top. I recommend banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2015

    взял 2 штуки. оба работают без проблем. правда, один улетел и не вернулся.... но он работал!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2020

    Nagyon gyorsan érkezett a „Bangjó"-ból... 10 napon belül...! a legszilárdabb rx dolgozni ugró t16.2km 68 rssi.!! soha hiba soha nem telemetria elveszett..és is lehet csinálni redundanciával ugró R1 rx.yaa ez szinkronizálni.!! Sok telemetriai olvasmány..dmm szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2015

    Je suis particulièrement bluffé par les possibilités de cette radio qui en plus est parfaitement fabriquée. Je pratique le modélisme radiocommandé depuis les premières radios à commandes par top et je n'ai jamais eu une radio aussi performante entre les main. Pour le prix, c'est vraiment la reine ! Mes 3 autres radios sont maintenant bien sagement rangées dans leur valise ! Par contre, c'est vrai qu'il faut ce "pencher" un peu dans la programmation mais c'est tellement facile avec le logiciel "Companion" un jeu d'enfant ! Et elle "cause" parfaitement Français ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Proven receiver for wide use. Excellent price / performance ratio. Full telemetry, easy setup.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2020

    Köszönöm, hogy a „Bangjó" nagyon gyorsan és szilárdan jött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2015

    What's to say this is original FrSky x8r receiver with telemetry. Best choice from other relevant receivers. Bind with FrSky DJT tx well. After update firmware in PPM encoder in APM 2.5.2 works well over S.Bus. Arducopter 3.1.5 show RSSI correctly. Thats all Folks! Now wanna SKU136061 + SKU136064 + SKU066860 and I have drone "full options" :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Great receivers for the money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    It is a good receiver to work with my FRSKY Taranis X9D Plus. I've bought the second one and I recommend this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2018

    Отличный приемник стелеметрией. Имеет порты SBUS , RSSI. В работе еще не проверял.Спасибо BANGGOOD за качественный продукт и быструю доставку.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$113.99
    • US$167.89
    • US$29.99
    • US$30.02
    • US$20.69
    • US$15.00
    • US$45.99
    • US$31.17
    • US$18.39
    • US$369.99
    • US$9.19
    • US$10.34
    • US$19.94
    • US$443.89
    • US$10.34
    • US$82.99
    • US$75.90