Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1097)
  • Kép (113)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1097)
    • 5 Csillag(1041)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(11)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • AdiVIP5
    RO
    12/08/2019

    The unit is OK. I tested it for 24V input, 11V output ay 10A current. The output voltage is relatively constant (from 11.5V no load to 11.2V at 10A). The temperatures are: 100 dgr.C for transformer, 100 dgr.C for one heatsink and 80 dgr.C for the other.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2020

    Egy jó DC-DC konverter. Arra használom, hogy szabályozza a LED tápegység kimeneti teljesítményét a hobbi projektjeimhez. A szűrő kondenzátor a trimmer potenciométer van egy dedikált helyszínen a NYÁK. Ez nem gyakori néhány ilyen táblák, amelyek bosszantó, ha azt szeretné, hogy cserélje ki a trimmerek néhány más potméter. A forrasztók szépek és tiszták. A hűtőborda melegszik, ha nagyobb energiát használnak, ezért jó ötlet, hogy néhány ventillátort használjon, hogy hűvös maradjon.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2019

    Great little power supply. unfortunately out of the 3 I purchased 2 of them had SMT components that were not soldered to the board correctly. the other board had been manually re-worked and the flux reside had not been cleaned off.. The quoted ripple voltage of 50mV is not accurate either, because it only has electrolytic filter caps on the output it has sharp spikes of over 300mV.. soldering some SMT ceramic capacitors across the output capacitors fixed this up and reduced the ripple to a very reasonable 10mV under 100W load. in my photos you can see where I soldered the ceramic caps. In my pictured the red circles are where I installed the ceramic caps. and the green circle is where the component wasnt soldered correctly on the 2 boards.... the glossy look is from a moisture proof laquer I applied to the boards

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    Jó DC-től DC-ig. Hasznos az Ön által készített projektekhez. Akár 300W csak a gyors hűvösebb másutt is kiéghet nagyon gyorsan. Jó design a csavar vezetékek aljzatok. Be-kikapcsoló is előny. Csak ne lépje túl a bemeneti feszültség nincs túlfeszültség bemeneti védelem. A parametrikus adatok benne, ami nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    nagyon jó, nagyon könnyen beállítható, áramkorlátozóként használva a túl meleg, túl meleg LED-es COB lámpákhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2020

    A boltban vettem. A jeladó megéri a pénzét. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze, hogy az elemek jól meghúzták-e a radiátorok. Kicseréltem a potenciométereket.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2022

    Nagyszerűen működik, hogy ne érintse meg az áramkört, vagy különösen ne a radiátort, még ha nincs is áram. Sok maradék áram ül benne pár órán át. Használd az egykezes szabályt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    I took some measurements. For input = 24V, output-min = 1.4v and output-max = 23V (Input Current = 12 mA and 31 mA when Output Current = 0 mA.) Input: 24V - 450mA when Output: 10V - 1A. Input: 24V - 68mA when Output: 10V - 83mA. In summary, I am satisfied with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2019

    Working's well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2022

    Teszteltem a lelépést, és tökéletesen csökkenti a feszültséget. Ellentétben mások vettem hasonló ezek hozza a hűtőborda egy kicsit vékonyabb. A csomagoláshoz azt javaslom, hogy párnázott műanyag alappal védje meg az alján lévő SMD alkatrészeket. Az én esetemben tökéletesen megérkeztek, de a fentieket ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$9.19
    • US$10.34
    • US$8.19
    • US$10.34
    • US$10.34
    • US$8.99
    • US$8.04
    • US$6.29
    • US$9.99
    • US$6.89
    • US$2.99
    • US$34.99
    • US$95.99
    • US$6.65
    • US$94.99
    • US$34.99
    • US$34.64