Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (261)
  • Kép (37)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(261)
    • 5 Csillag(230)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/03/2021

    🇬🇷 Package came in 12 days via local currier to my door. It is so tiny but works as promised. The only think that made me sad was that I can't download the viki app where I see all my favorite TV shows. I really wish there could be a way to fix this because it was my main reason buying it. Othetvise it works with other apps I downloaded and I can find others pageges via Google Chrome and overall I was really excited to finally get this and install everything I wanted! Δουλεύει όπως το υποσχέθηκαν. Το αγόρασα μέσω priority eu mail οπότε δεν πλήρωσα τελωνείο. Ήρθε σε 12 μέρες! Όλα λειτουργούν πολύ καλά και το μόνο προσωπικό παράπονο που είχα είναι πως δεν μπορώ να κατεβάσω το Viki app το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό! Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που ένα τόσο μικρό κουτάκι δίνει κάτι τόσο ωραίο και σημαντικό! Αγόρασα ένα έξτρα τηλεχειριστήριο που κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από αυτό που έχει το κουτί! Οπότε είναι ένα έξτρα αν θέλεις να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη 😜 φώτο με το τηλεχειριστήριο από κάτω!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    schneller Versand einfach Inbetriebnahme genug Anschlüsse bin von 1GB eines anderen Anbieters nun auf diese 4GB Box umgestiegen und bin begeistert einfache Bedienung werde mir noch eine Bluetooth Tastatur dazu bestellen einfacher bei der Handhabung alles in allem bin ich sehr zufrieden mit dem Kauf bestimmt gibt es noch bessere Boxen aber für den Hausgebrauch mehr als ausreichend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Időben érkezett. Kicsi, de csodálatos tv-doboz android. Minden alkalmazást lejátszik, amit használni akarok. NetFIX, marketing, YouTube stb. A távirányító egy kicsit kényelmetlen és operálhatatlan. De az eszköz képes egy másik jobb távirányítóhoz csatlakozni. Nagyon kis áron megoldottam a problémámat. Hogy egy egyszerű okos TV-t készítsek. Időben érkezett. Kicsi, de csodálatos tv-doboz android. Úgy játszik, mint minden más, amit használni akarok. A netet, a valóságot, a YouTube-ot. A második ellenőrzés egy kicsit kényelmetlen és nem gazdaságos. De a probléma az volt, hogy az ellenőrzés következő szintjére kell húznunk. Egy pillanat alatt, attól tartok, hogy egy okos TV-t fogok csinálni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    I love the HK1 R1 RK3318 4 GB 128 GB ROM Android box it has everything I want. It is faster than any android boxes I have ever used. HK1 brand is one of the best brands out there. I have had no buffering with this box so far. There is so much space that new apps can be downloaded and installed. I only buy my android boxes from Banggood they have the best of the best! I liked that there were apps already installed and I for the ones I didn't like I uninstalled them. Also, if need be that you need to reset to factory you can. It has 2 USB ports and outlet for SD Card The best all around great Android box, it is easy to use and install apps and I want to thank Banggood for selling such exceptional products, I have been a customer for quite a while. I highly recommend this android box and Banggood. Delivery was fast it only took a week to get to Canada, and I am very impressed.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    price and quality are realy good, but I recommend to use external multi keyboard because the original one is for patient only 😁. Delivery tíme 4 days ís excellent.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    lo probé .. funciona bien .. necesito usarlo con un mouse. tiene buen resolución ... y no se calienta como pensaba. me llegó en buen tiempo .. espero retro alimentar la información. si tengo algún problema del producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Llego rápidamente bien embalado a México en 20 días, tiene 4 de ram y 128 de interna y actualmente lo tengo para ver películas y series por medio de aplicaciones de terceros, la interfaz es muy rápida y soporta mi modem 5G, de forma nativa no reproduce algunos vídeos en la microsd pero instalando otro reproductor no hay problema y va en 4K!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    πάρα πολύ καλό! ήρθε πολύ γρήγορα στις 6 μέρες Θεσσαλονίκη! δεν κολλάει σχεδόν καθόλου. έχει εύχρηστο πρόγραμμα! με ένα ποντίκι που συνδεσα με βοήθησε φουλ στη πλοήγηση μέχρι να βρω τη ταινία και μετά αρκεί το χειριστήριο που έχει. 2 εφαρμογές κατεβάζεις από το play store το stremio και το live football και έχεις τα πάντα! με έσωσε!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    Vettem hk1 4 kg kos és 128 kg rom 31 dec 2020. Meglepődtem, hogy a szállítás pala 18 február 2021. 2021. március 4-én kaptam meg a csomagot, kb. 14 nappal később. Felvettem a kapcsolatot a fogyasztói szolgálattal, körülbelül 24 feb 2020, azt mondták, hogy várjak még 5 napot, nem túl jó. A hk1, hogy kaptam csak volt 2gb Ram és 16gb rom, mint a képen. A doboz a tétel mutatja a 4kg kos és 128kg rom. Kapcsolatba léptünk vele, és várjuk a választ.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2020

    top item works fine , only no movies app that works for Belgium!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 549
    • Ft12 867
    • Ft14 160
    • Ft21 549
    • Ft17 547
    • Ft11 697
    • Ft18 286
    • Ft27 707
    • Ft16 623
    • Ft22 011
    • Ft7 694
    • Ft11 697
    • Ft22 781
    • Ft16 592
    • Ft15 915
    • Ft10 773
    • Ft33 865
    • Ft2 632