Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (7)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/07/2021

    Eleinte szkeptikus voltam, de amit kaptam, az egy csodálatos termék volt. Ez a kis autó úgy érzi, és mozog, mint ha nem jobb, mint néhány nagy márka társai.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Ez a kis autó kiváló a pénz - nagy ár-érték. Még a fűben is gyors, kemény és rengeteg móka. A sokkok rosszak és a gumik nem jók, de egyébként nagyon tetszik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    látványos rádió vezérlő autó, gyors, mozgékony, kezelhető és úgy néz ki, nagyon erős, bizonyított teljesítményt, és megy nagy, teljesen ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2021

    érkezett 7 napon belül forgalomba a megrendelés néz ki félelmetes volt csak a kiskereskedelmi dobozban egy szürke postazsák felett, de a termék és a csomagolás rendben van. Remélem, olyan jó lesz, mint az online kritikák. Meg kell várni, hogy megtudja, mert ez egy születésnapi ajándék a gyerekemnek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    megérkezett a doboz egy kicsit megvert távirányító gumi ütött, jól működik úgy néz ki, jó minőségű.!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    Klassz kis teherautó, és elég gyors a méretéhez képest.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Első pillantásra jól sikerült! Első látásra jó!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    Pretty darn sweet little truggy for the money. Im actually impressed. Bought an ECX Roost at a local hobby shop, a few weeks back, for my son and he loved it. I jumped on here and found this brushless HS18421 for less than what we paid for the Roost and it drives like and feels like a just as capable truck. I got it so that we could race together. I will also say, I did buy a Hobbywing QuicRun WP-16BL30 brushless ESC and i swapped out the stock esc so that way i could use my Spektrum DX3c with this truck and not the stock transmitter. It was a perfect fit for the location where the stock esc sat. Almost like it was made for it. I did drive it a bit on the stock transmitter/esc and that is where i formed my opinion from above. This is a great truck for a kid or adult to thrash around the yard in. Its pretty fast too with a pretty nice run time on the stock 1500mah pack.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    1/18スケールのラジコンで、4wdでブラシレスモーター車なのは数少ないが、この車はまさにその一台で、速くパワーがある!デフやその他の各所もメタル製で、ボールベアリングも標準装備。ライトも点灯しホイールも新色で、シャーシ強度も強化されている。この184☆☆シリーズの車は、183☆☆シリーズの車をアップグレードした車の様だが、標準ダンパーは変更されていない。この車の存在は知っていて探していたが、私の国日本では販売されていないので、ここで見つけて購入した。走行時間もブラシレス車としてはまずまずで、とてもいい車だと思う!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Kicsi és vicces. Gyors és ütős. Csúszik egy kicsit teljes fordulattal és teljes gázzal. Ugráló és binging sokk. Meg kell tölteni az olajat, és valószínűleg ez lesz az első frissítés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft25 471
    • Ft14 778
    • Ft34 906
    • Ft18 552
    • Ft32 026
    • Ft87 903
    • Ft25 157
    • Ft27 604
    • Ft43 948
    • Ft20 339
    • Ft46 854
    • Ft22 326
    • Ft36 473
    • Ft17 794
    • Ft72 018
    • Ft27 987
    • Ft27 044
    • Ft20 439