Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (128)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(128)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 21/07/2020

    Berry good! I think it is enough for soldering small parts. I tried to build an LED light inside.

    Hozzászólások
  • 20/01/2021

    non ancora provato ma sembra un'ottimo saldatore per fare piccoli lavori,puoi usarlo con un power bank attaccato o con batterie ricaricabili AA

    Hozzászólások
  • 28/01/2021

    gut verpackt funktioniert super

    Hozzászólások
  • 07/02/2020

    Kis forrasztópáka, könnyen szállítható védősapkával és USB-vel újratölthető. Csak szerelje fel 3 újratölthető akkumulátorral, amelyek USB-n keresztül tölthetők fel a vas testen. Fűtés és hűtés a hegy ultra gyors. Biztonságos fűtés gomb. Jön zárt buborékcsomagolás kis USB kábel és doboz ólommentes forrasztóhuzal. A forrasztópáka a zsebemben, és az árért!

    Hozzászólások
  • 09/12/2019

    Покупал по распродаже из телеграм канала https://t.me/chinagoodbuy Прикольный простой паяльник, питается от 3х АА батареек, можно обычные 1,5V или заряжаемые на 1.2V использовать. Греется быстро. Жало заменяемое, видел в сети можно найти. Если использовать заряжаемые батарейки, то можно их заряжать прям в устройстве, для этого в комплекте microusb проводок есть. В целом паяет хорошо, но если много паять - не будет справляться. Если не часто нужно паять, например проводок в колонке отвалился от старости, или в машине что-то прихватить - вполне норм, но если радиодетали много паять - слабоват для таких целей. В общем я очень доволен, под мои цели - самое оно, если быстро что-то прихватить надо, а уж если паять что-то серьезное, то есть более мощный с регулировкой температуры...

    Hozzászólások
  • 04/01/2020

    A jó friss újratölthető akkumulátorok hő forrasztási hőmérséklet körülbelül 22-25 másodperc. Nem tudtam tesztelni a töltés USB kábel funkció, de úgy tűnik, hogy érzékeli, ha akkumulátorok töltve. A műanyag úgy tűnik, viszonylag jó minőségű és úgy néz ki, profi. A legnagyobb probléma az akkumulátorok fedele - nehéz bezárni és rendkívül nehéz eltávolítani - speciális fogókra és sok türelemre és erőre volt szükségem. lenne prefektus nélkül ez a tervezési probléma. Az USB kábel úgy tűnik, hogy alacsony ellenállású és jó minőségű. Bárcsak lenne hozzá egy kis doboz.

    Hozzászólások (1)
  • 12/02/2020

    decent quality and good priced. you will need this. i liked the best that it has double safety feature as described. it takes less than a minute to be solder ready.

    Hozzászólások
  • 04/02/2020

    Fajna lutownica do małych zadań. Z cieniutką cyną daje radę. Dla modelarzy w sam raz. Ochrona na grot jest jednocześnie blokadą przed niepotrzebnym włączeniem. No i jeszcze ją można podładować np. z powerbanku. Polecam.

    Hozzászólások
  • 10/12/2019

    Feels Good in the hand and with the cover on the Iron can't turn on, This is a good safety feature. The cover can be put on while the Iron is still hot and you can stand the Iron on it's end. The tip is removable and spares can be found, just look for 5 volt 8 watt usb soldering iron tip replacement. To turn on just slide the power button and hold down the yellow button. I have been using old AA alkaline cells that still have about 70% of their capacity and it takes about 20 seconds to melt the solder that came with the unit. I plan to get 3 AA rechargable cells and try it out once my stock of old AA cells are used up. Build quality is good for the price and great for portable light duty work.

    Hozzászólások (1)
  • 02/03/2020

    Tökéletes, ahogy leírta, hogy próbálja

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5,281
    • Ft8,631
    • Ft2,109
    • Ft4,314
    • Ft2,875
    • Ft7,767
    • Ft2,587
    • Ft5,592
    • Ft2,587
    • Ft2,875
    • Ft11,221
    • Ft6,041
    • Ft2,133
    • Ft12,430
    • Ft19,855
    • Ft1,920
    • Ft4,026
    • Ft8,631