Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (777)
  • Kép (190)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(777)
    • 5 Csillag(712)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(7)
    • 1 Csillag(11)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/03/2020

    IF YOU'RE LOOKING FOR A MOUNT READ THIS The radio is great and all, but I needed a way to mount it. I've modeled a 3D mounting bracket so it becomes a bit more universal. If you want the mount send me an email and I'll send you the files free of charge for 3d printing, the file for you to edit the part and the file for you to slice as you wish. Email me at fabioxer12@gmail.com If the seller is reading this: Email me and I'll also send you the files free of charge and copyright, I just want to help everyone.

    Hozzászólások (38)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    chegou bem rápido, ainda não instalei!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Mellkas érkezett sok közvetlen védelem nélkül a zárt csomagolás doboz csak durex Jött az összes tartozékok jobb és kézi nem túl magyarázó. Az érték csak ajánlani termék, mivel tökéletesen működik a funkciók. Eddig nem volt problémám a multimédiával. 15 nap alatt érte el Săo Paulo belsejét.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    For Passat B6 is perfect, but must needed buy frame 2din (Passat B7- changed small changed), vw ISO cable with Can bus decoder and antena amplifier... sterring whell working ...on the first photo is agama launcher

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2019

    veio todo conforme esperado , muito rápido e bem embalado . já esta instalado no carro de minha esposa ficou tudo muito bem e a funcionar. recomendo

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2020

    Ez egy nagyszerű termék. A szállítási idő volt a leggyorsabb a vásárlások közül, amiket a „Bangjó"-on szereztem. A 2001-es Honda Civic-em telepítése szinte zökkenőmentes volt. Nagyszerűen néz ki! Jó móka! A hang csodálatos! A videó tökéletes! A Wifi működik, a kék is működik. Letöltöttem a spontaneitást és letöltöttem a zenémet. Nézhetem a YouTube-ot, az internetet, kávét rendelhetek, használhatok Google térképeket. Bármire képes, amit a telefonom tud. Olyan, mint egy 10 centis tábla a kocsimban. Nagy vásárlás! Köszönöm, Bummjó. Jól csináltad ezt a terméket! Azt ajánlott iMars bárki keres telepíteni egy új autó Android rendszer. Köszönöm!!

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2022

    Nagyon szép képernyő, magam telepítettem. Az autó műszerfalán rögzítettem egyszerű elektromos drótkapcsokkal, amik a fotókon láthatóak további asszisztens e-mailt nekem khasayen@hotmail.com

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Kiváló termék, 15 nap alatt érkeztem, gyorsabban, mint ahogy becsülték. Még több étlapot kell átnéznem, de eddig minden kiváló. Nagyon ajánlom, és jól nézett ki az én Jeep Grand Cserokee 2005

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    It's a crazy device. burns tax too. unbelievable .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2019

    Ürün gümrüğe takıldı site halletti herşeyi benim bişey yapmama gerek kalmadı ancak gümrük işlemlerinden dolayı 40 günde anca geldi ürünüm

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$62.99
    • US$64.99
    • US$44.99
    • US$32.99
    • US$94.99
    • US$26.20
    • US$60.05
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$18.99
    • US$20.89
    • US$16.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$36.95
    • US$7.46
    • US$15.99