Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (716)
  • Kép (93)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(716)
    • 5 Csillag(662)
    • 4 Csillag(44)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2019

    The charger was delivered in excellent conditionIt traveled from China to TexasWithout any issues.Actually unit itself feels very sturdy, As advertise this charger is compatible with S2 and S3 batteries.If you're in the market for something simple yet effective I would definitely recommend this product!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2019

    Differences between the new (above) and the older (below) Version. They changed it to Safe costs which decreases basically our safety: Removed fusable input current resistor. Removed some of the Input capacitance and a coil. Removed safety capacitor between primary and secondary side of the Board. I'm not amused and I'll take care in the Future ordering stuff Like that.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2022

    A csomag, amelyben jött, egész úton van, a szerencse, hogy a töltő nem sérült, és nem oke mindent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2022

    Jól néz ki. a kábel nem az EU, de biztosított egy adapter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Egy nagyon jó Lipo akkumulátor töltő az árért! Kipróbáltam, és úgy működik, ahogy vártuk... Egyszerű, nem a gyorsabb töltés, de ez nem a munka!!! Ügyeljen arra, hogy a töltőn keletkezett hő a töltés során, így ne tegye a Lipo akkumulátort egymás mellé a töltővel. A termék tökéletes állapotban érkezett egy EU-dugóval együtt. Szállítási és szállítási idők voltak nagyon gyors, mint általában, amikor vásárolok a... Elégedett vagy!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    termék megfelelően csomagolt, tiszta és jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2019

    Caricatire IMax B3 1,5 A, per ricaricare gli accumulatori Lipolymer :2S / 3S primi test conclusivi (funziona benissimo), vediamo con il passare del tempo. Per ora ne sono contento.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2018

    Carica batterie B3 Pro IMax RC, per caricare le Lipo 2S/3S, buon materiale, primi test con una Lipo 3S e una 2S funziona molto bene.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2018

    justo para iniciar,practico compacto y funcional

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2019

    It work. i use this for charge little battery 350mAh. for Orlandoo. I attach some photos. electronic build is ok. plastic is cheap and AC connectors moves.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$33.99
    • US$31.04
    • US$22.99
    • US$18.39
    • US$34.49
    • US$39.95
    • US$12.99
    • US$14.94
    • US$32.99
    • US$64.39
    • US$54.04
    • US$144.89
    • US$13.79
    • US$38.10
    • US$18.70
    • US$144.89
    • US$3.99