Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (499)
  • Kép (69)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(499)
    • 5 Csillag(484)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/07/2020

    Eltartott egy ideig, mire odaért a végső célállomásra, Monterrey-be, Mexikóba. (majdnem két hónap), De köszönöm, hogy jó állapotban érkezett. Ezt a modult fogom használni az új Taranis X9 Lite-ommal. Nagy volt a felfordulás, mert az új Frsky-hozzáférés és az Accst2.0 protokollok nem képesek kötődni a D8 vevőkészülékekhez, amelyeket sok apró-hopps-ban használnak. Ez az IRX4 Lite modul lehetővé teszi ezt, ellenőrizze Drone Mesh és Joshuát Bardwell a YouTube további és kiváló információkat.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2020

    A must have for my new XLite Pro to use my old tinywhoops in Frsky d8 and my 5'' with Flysky 2A. upgrading the module was easy using the USB port. Using multi-module firmware 1.3.0.76 openTX 2.3.7 xlite-pro ISRM firmware 1.1.3 EU all my quads bind ok. living it

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Moduł kupiony dla aparatury TBS Tango 2. Podłączony i sprawdzony. Działa OK. Znowu można latać w wolnych chwilach po domu i biurze i wk...ać ludzi ;) Polecam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2022

    Egy papírdobozban érkezett, egy szép antisztatikus zacskóban. Tökéletesen illik az én RadioMaster Zorro-mhoz.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Taranis X9 Lite-hoz vettem, tökéletesen működik. Ennél nem kellett bűvészkedni a firmware frissítéssel, gond nélkül települt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2019

    Get this if you want D8 mode on the new Frsky transmitters. Works well with OpenTX 2..3

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    gyors szállítás. minőség rendben. frissítve a legújabb MPM-re. Még nem próbáltam kötelezővé tenni. Talán frissíteni fog, ha a drónom megérkezik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2019

    Доставка быстро. Всё соответствует описанию. Хорошо, я доволен!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    impeccable fonctionne et s’adapte parfaitement

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2023

    Jól működik az RM Pocket-nél!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$54.14
    • US$74.69
    • US$57.99
    • US$11.49
    • US$41.39
    • US$20.99
    • US$5.05
    • US$146.07
    • US$76.47
    • US$29.99
    • US$34.99
    • US$74.74
    • US$115.91
    • US$55.79
    • US$32.99
    • US$5.99
    • US$69.74
    • US$14.99