Vásárlói vélemények

4.82 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 25/01/2021

    Wow!!! it looks great! can't wait to get the rack and lights mounted!!! came in a bit banged up but everything is in good working order!!! lights all work!

    Hozzászólások (3)
  • 16/05/2021

    szuper gyors 20 nap, és kevesebb, nagyon jó nyomon követés - akár napok és Super dzsip igazán nagyon részletes nagyon jól csomagolt, kivéve egy kis függő a tetőtartó egyébként minden tökéletes Azt ajánlom üzletek

    Hozzászólások
  • 06/04/2021

    very nice wrangler jeep , i did not expected much but it has a lot of potential and upgrade options very happy with it ... very nice molded upperbody and roofrack ... nice lighting too

    Hozzászólások
  • 02/02/2021

    what a great little crawler even as I had fun setting up courses indoors and driving it I coped really well. I had a good time putting on all extras but only I complaint the instructions to fit the three top spot lights could have been better and a place where . 8/10

    Hozzászólások
  • 24/01/2021

    Teljesen arányos kormányzás és gáz. jó nyomaték lassú sebességgel. teljesen működőképes fények. magas belső és külső részletek.

    Hozzászólások
  • 10/04/2021

    Csak látványos, eltartott egy ideig, hogy megérkezzen, de semmi a várakozás megérte, szuper ajánlott.

    Hozzászólások
  • 28/12/2020

    Javaslom, hogy az összes RC rajongóm, és csak ha egy jó RC dzsip-et keresel neked vagy a gyerekeidnek, ez az, amit meg kellene venned

    Hozzászólások
  • 12/02/2021

    Gyönyörű vagy, a kis teherautó.

    Hozzászólások
  • 01/01/2021

    Beklediğimden daha iyi 🤞

    Hozzászólások
  • 21/12/2020

    thank you

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24,942
    • Ft44,311
    • Ft29,931
    • Ft4,106
    • Ft2,424
    • Ft7,040
    • Ft45,485
    • Ft39,909
    • Ft32,279
    • Ft26,703