Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (833)
  • Kép (114)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(833)
    • 5 Csillag(743)
    • 4 Csillag(75)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/11/2020

    Ovaj alat je dobar za hobi uporabu. Jednostavno fiksiranje i praktično za uporabu. Jedini minus je što su krokodil stezaljke oštrih zubaca stoga sam na iste nabacio termo-skupljajući bužir. Drugi minus je prelagano kučište (lako se pomjeri). Uglavnom ja sam zadovoljan iako bi to moglo biti još malo bolje izvedeno. Moja preporuka za hobi uporabu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Заказ дошол за 30 дней. Упакован очень хорошо, это первый раз получил посылку хорошо упаковану. Сам держатель сделан качествено, дороботки не требует.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Jó tárgyak, mind fémből készült, és szilárd, a csomagolásból származó károkkal szállították, szerencsére a tárgyak sértetlenek voltak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    The quality of the product is appropriate.The sale took place okay. Correctly reliable. I recommend to everyone .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2021

    A termék leírása szerint. A forrasztóvas tartó és az alligátor bilincsek külön telepítve, bár az alligátorok bilincsek egyfajta laza. Gyors szállítás is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    nice and sturdy, holder fits my iron but I had to bent it to bit sharper angle as the tip of my soldering iron would touch the plastic tightening knob in the back. Money well spent and shipped in 3 weeks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Jó termékminőség és jó logisztikai szolgáltatás köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Ottimo prodotto ben fatto materiali di ottima qualità buon acquisto... Sasà DB

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    köszönöm jó áru

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Good build. The led light under the magnifier is a great convenience.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 229
    • Ft4 284
    • Ft5 286
    • Ft3 524
    • Ft2 818
    • Ft3 170
    • Ft2 464
    • Ft3 170
    • Ft3 051
    • Ft3 170
    • Ft2 064
    • Ft1 933
    • Ft3 255
    • Ft1 829
    • Ft7 020
    • Ft1 829
    • Ft3 875
    • Ft3 875