Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (96)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(96)
    • 5 Csillag(85)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/04/2019

    great buy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2016

    ---Englisch--- Are with button batteries, lights up well and flashes, swims well, and the price which we wish mostly--- / ---Germany--- Sind mit Knopfbatterien, beleuchtet gut und blinkt, schwimmt gut, und der Preis, den wir am meisten wünschen---

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2014

    Its great product, good quality and great value for money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    assez grande led pour la peche fournie avec piles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2014

    ideali per la pesca di basso fondale (palamito) attirano i pesci come una calamita

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2013

    Nice and solid fish lure that is sure to be a hit with fish. Great attractive blinking lights that fish can't miss.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2018

    Good product. Intermittent light great for the squid!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2017

    a vederlo sembra un bel articolo funzionante ... provero' in acqua come funziona, x il prezzo e la qualita consiglio!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2016

    Recebi o produto bem rapido e o produto é excelente. Recomendo a todos o produto e a banggood. Show! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2015

    SONOARRIVATI OGGI,CONTROLLATI E PROVATI AD ACCENDERE PROVATIE FUNZIONANO TUTTI PERFETTAMENTE.E' UN OTTIMO PRODOTTO LO CONSIGLIO COME ACQUISTO!SONO COME NELLA DESCRIZIONE!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$5.19
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$16.16
    • US$6.33
    • US$34.64
    • US$19.62
    • US$18.39
    • US$10.38
    • US$6.79
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$9.55
    • US$17.31
    • US$39.99