Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4972)
  • Kép (989)
  • Videó (8)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4972)
    • 5 Csillag(4839)
    • 4 Csillag(110)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/04/2021

    Calidad Precio, ewstá muy bien sobre todo para iniciarse, aunque llevo dos años volando y uno de mis drones la lleva y no me noto raro volando. La recomiendo mucho, además los nuevos modelos estan mejoradas comparadas con las primeras versiones. Bravo DIATONE Quality Price, it is very good especially to start, although I have been flying for two years and one of my drones has it and I do not feel strange flying. I highly recommend it, also the new models are improved compared to the first versions. Bravo DIATONE

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    fast shipping as usual. 2nd one over bought as I'm rebuilding my quad that I lost in a bad accident. took a 45 meter freefall to break this stack. the old fc won't boot and the esc doesn't power a motor. this stack is sturdy!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Buena relación calidad precio. Algo escaso de UARTs (solo 3) si quieres conectar distintas cosas, aún que se puede conectar GPS y Smart Audio para VTX a la vez.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Van egy nagyon stabil verem. Már negyedszer megveszem. Ne túl sok U.T.T.-t, ki kell találnunk, hogyan csatlakoztassam a GPS-t. Általában TX1 - intelligensaudio, UV 3 - GPS, UV 6 - CFRF vevő.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    🇮🇹 ITALIAN REVIEW 🍕(by nuelsoon on YouTube) Stack decisamente valido! con grandi possibilità di personalizzazione, dal creare una build long range, grazie alla ampia disponibilità di porte UART, al racing più estremo con gli esc da 40A, allora, parliamo del lato pratico: montato lo stack sul mio frame (Steele 5 clone Apex) ho preso tante tante botte! cemento, fango, terra, calcestruzzo e chi più ne ha più ne metta! Mi è anche finito immerso letteralmente nella neve, e questo stack ne è uscito indenne! tralasciando la semplicità con il quale lo si monta, grazie ai fogli illustrativi molto ben spiegati, ed alla connessione già presente tra pdb/esc e FC, in neanche un'ora lo si monta e si vola! in più, ci viene fornita un ottima dotazione di componenti, tra le quali un cavetto di ricambio per connettere FC alla pdb/esc, tutta una serie di viti più corte o più lunghe in base al frame su cui dovrai andare a montare tale stack, bunper di vari tipi e dimensioni, condensatori, ecc ecc, ottima dotazione! a mio parere, 5 stelle più che meritate!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    Nagyon gyors szállítás, Kaliningrádba csak egy hét alatt. A betafly definiált, sikeresen lenyúlta a legújabb verzióra.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    Très bonne fc, facile d'installation et l'ont peut mettre vraiment se que l'on veut led bepper, facile à réglé sur bêtaflight, je la recommande fortement parfais pour des drones en 4s

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Áruk szállított nagyon gyorsan. Úgy néz ki, nagyon jól, egy sor tartozékok, olvasható utasításokat dugaszolás extra berendezések. Majd írok valami mást, ha beszerelem. A parancsának megfelelően. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Ottimo prodotto qualità prezzo. Perfetto per droni con non troppe pretese e che necessitano di solo 4 porte UART. Mentre se si vuole qualcosa in piu c'è il modello F7.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2022

    Nagyon örülök ennek. Nagyon örülök ennek. Nagyon elégedett vagyok az új termékkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$88.92
    • US$53.12
    • US$65.82
    • US$37.99
    • US$90.08
    • US$152.25
    • US$79.68
    • US$119.99
    • US$18.99
    • US$103.94
    • US$34.99
    • US$12.69
    • US$36.99
    • US$46.19
    • US$55.64
    • US$11.99
    • US$21.93
    • US$78.53