Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (63)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(63)
    • 5 Csillag(52)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/09/2017

    Très satisfait de mon achat très bon produit je recommande vivement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2016

    great quality thankyou

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Kiváló termék fotósok. Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    jó minőségű, mint a képek, időben érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2016

    I ordered this strap for my Nikon D-5300. I found that the strap is easy to adjust and the same quality as higher priced straps. The padded shoulder has a place to store extra memory cards or an extra battery. The strap can be worn across one shoulder and with a second strap, two cameras can be easily carried and a person can switch cameras with little effort.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • panther
    GB
    17/12/2015

    Ordered two different styles,quality exactly the same as higher priced branded items,looking forward to using them. Going to be a lot easier to switch between camera's and spread the weight with these,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2019

    Kiváló termék, megfelelő anyagok felhasználásával. A karabínár a hevederen két szorítópánttal bárhol rögzíthető. A karabíner csavarral zárható, a fényképezőgép leesése, ellopása megakadályozható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2017

    Same thing, but without the brand name at a tenth of the price we pay here. I can find nothing bad about quality compared to brand names. Top product, thanks. Will probably order some more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    GB
    02/06/2017

    Haven't had a chance to use the shoulder neck strap to my Nikon d7200 but it looks good I've put it on my shoulder so it should be fine great price recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    Fiz a compra no dia 03/07 e acabei de receber (26/07). Estou muito satisfeito com a velocidade na entrega.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 400
    • Ft23 245
    • Ft5 809
    • Ft13 206
    • Ft10 168
    • Ft4 718
    • Ft8 859
    • Ft14 999
    • Ft5 941
    • Ft7 988
    • Ft19 527
    • Ft5 444
    • Ft1 812
    • Ft5 082
    • Ft13 520
    • Ft3 460
    • Ft6 869
    • Ft7 859