Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (228)
  • Kép (37)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(228)
    • 5 Csillag(219)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/10/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2017

    Взял против часовой и поставлю на летающие крыло или аэро лодку. Тогда толкающий винт не будет сам откручиваться! Моторчик не плохой. Качество хорошее. Очень не большого размера. Крутит шустро! Я покупкой доволен! I bought a rotation against the sentry and put it on a flying wing or an aero boat. Then the pushing screw will not unscrew itself! Motor is not bad. Good quality. Not very large. Spins brightly! I'm happy with the purchase!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2020

    Ezek gyönyörű kis motorok, nagyon könnyűek - ami az én esetemben ideális lesz - kis Flite Tesztmodelleket építek, ahol minden gramm súly különbséget tesz. Ezek a motorok szerelési csavarokkal vannak ellátva. Vizuálisan csodálatos, szép, piros fényes fém. Vásárolt 4, mivel még mindig összeomlik elég gyakran - néha motorok is megsérülhetnek rossz leszállás közben ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2018

    Racestar is a great engine, very good performance, not very warm and very reliable. I'm going to use these in the Lisam LS-210 210mm (BangGood Product id: 1001216) with the props 3030 (BangGood Product id: 1244722) and 6040 (BangGood Product ID: 975184). I highly recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    olyan motor, amely legfeljebb 6"-os propellereket támogat fénykerettel. Nem volt problémám a motorok minőségével. kábelek 12 cm hosszú. magában foglalja a motorcsavarokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • dekzz
    BG
    22/08/2016

    I bought these to replace the 1306 mtors at this 270mm frame since I put the "3-rd floor" and FPV camera and transmitter. the motors seems to me efficient as they fly with no FPV equipment for 22 minutes compared to 19 minutes on my old motors on 5030 props and 3s 2700mAh LiPo. They could handle with ease bigger props cause after the flight they are barely heated. Have crash -> broken arm and motors still running fine! On this price U can't have such mottors so I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2019

    buon prodotto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2019

    motores muy silenciosos y económicos yo los use para un proyecto de un drone 2s ligero y con hélices bipala de 6". todo perfecto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2017

    Todavía sin probar, tienen muy buena pinta. Los 1804 muy similares a estos me resultaron muy buenos, espero resulten igual.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    buen acabado pesa 20 gramos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.78
    • US$19.62
    • US$15.99
    • US$46.19
    • US$14.69
    • US$14.59
    • US$13.49
    • US$18.47
    • US$18.39
    • US$45.03
    • US$8.07
    • US$20.78
    • US$17.31
    • US$17.99
    • US$20.78
    • US$65.09
    • US$74.99
    • US$7.99