Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/02/2022

    Great looking gimbals. The stock tension springs are to hard for me so I had to change them. I used included softer ones. I had problem attaching them to the gimbal but then I have found, you needed to undo the screw holding the spring hook. The stick ends are a bit too sharp for me so I'm using the original ones. The throttle feels dumped by the grease. It's so unfortunate that they are not including lubrication set any more. I was hoping to put it on my old gimbals and for my old transmiter. The gimbals look like they are lubricated from the factory.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2022

    Jól érzi magát, kemény, jó javulást a tx16s. nagyon gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2022

    Minden fém CNC golyóscsapágyakkal! Fantasztikus minőség, és remekül működnek. Érzed a minőséget a kezedben. Nagyon pontosak a mozdulataidhoz. Tapints egy másik bolygóról!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2022

    best gimbels 🥰

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AliVIP4
    KW
    15/02/2022

    perfect …very nice but in the box it didn’t came with lube and oil in the box inside …overall perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2022

    túl drága

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2022

    Örülök, hogy itt vannak. a tx16s se-mről a led gyűrűkre cseréltem a szögeket. Minden pennyt megér!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2022

    Ahogy várható volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2022

    Very nice and responsive gimbals. I'm in love 💕 Check out my video of the first flight with the gimbals. https://youtu.be/A_7H9iGqw1o

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2022

    Gimbal csúcsminőség! Gyors szállítás Bravó-Bangjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$91.99
    • US$31.49
    • US$126.49
    • US$41.39
    • US$69.29
    • US$167.89
    • US$62.99
    • US$42.99
    • US$13.85
    • US$17.31
    • US$79.99
    • US$17.99
    • US$46.19
    • US$49.99
    • US$16.16
    • US$92.99
    • US$63.99