Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/08/2021

    Igen, ezek elég jók. Nem régi képernyők, de őszintén szólva kit érdekel. A drónokkal repülsz 60 mérföldes sebességgel, akik leszarják, ha a feketék nem olyan sötétek, mint az öregek. Ó, ne, ettől össze fogok esni. Beépített változatosság modul rendben van Átrepültem a falum ült a nappalimban.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2022

    Nagyon jó minőségű szemüveg, meg kell jegyezni, hogy a műanyag jó, nagyon jó vétel, jó képernyők és jó ipd és dioptriák beállítása. A DVR felvételek nagyon jók 60fps-nél. Fan egy kicsit zajos, de nagyon erős és tökéletesen állítható

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    igazán csodálatos googles nagyszerű minőség u nem lehet rossz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2022

    Whatever I tryed I can not focus on entire screen, only part of screens are in focus. Reading the OSD info almost impossible. I do not reccomend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2022

    Nice finish quality and a feeling with it on the head. I moved from EachineEV800d. But the first experience was a bit disappointing. If these goggles, which are 5 times more expensive are also 5 times better than cheap boxes? For sure not. Not even 1.5 times more. With such small displays, I feel like I had a better experience with Eachine. Gladly, I got them at a discounted price so not a big loss. I think I will get used to them soon and hope I will meet more benefits than I see now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    I was worried I'd get the version 1 30fps framerate because thats what it says on the description. But they shipped the V2 so no complaints. Very good goggles!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Kiváló szemüveget használok állandóan, mivel egyre őket.A gyors keverés vevő nagy multipathing jelentősen csökken repül a fákon stb és a DVR is nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    Amzing szemüveg, ha nem kell öreg. Szuper felbontás és sok lehetőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2022

    Kiváló ár-érték arány, és az én antennáimmal a vétel felső

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2022

    Oroszországban egy hónap volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.79
    • US$25.90
    • US$36.29
    • US$25.80
    • US$17.99
    • US$34.09
    • US$26.39
    • US$131.99
    • US$10.99
    • US$269.00