Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (191)
  • Kép (43)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(191)
    • 5 Csillag(185)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Mindennel elégedett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2021

    Nagyon szép csomagolás. Tökéletes állapotban jött sértetlenül. Nagyon elégedett. Köszönöm eladó/bang jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Nagyon jól megépített repülő! Szórakoztató összeszerelni és repülni; azonban az árboc teljesen eltört! 50 dollárt költöttem egy újra. És ha a részvényparpot használod, gyors kanyarodj meg, mert úgy tűnik, hogy a spar nagyon gyenge minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Az egy repülő! Miután a hüllő ez egy hatalmas ))) Moszkvában közvetlenül elérte valószínűleg azért, mert a csomag ment csak 16 nap. A gép túlélte az átültetést tökéletesen, ideális esetben, minden jól ragasztott, ragasztott, és pontosan csavart. Minden szuper, köszönöm szépen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2019

    Frist impressions are very good. A good quality kit, with some nice design features. Have been looking for a plane with twin motors in this size for some time.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2019

    Beautiful fpv plane I ever had. Fast Delivery for 7 days. This plane also fast to build. Takes me 3 hours install all electronic and power systems. Much faster than build mini talon. Using Racestar 2207 1600kv motor, DYS XS30A esc, 7x4.5x3 prop that I took all from my Long-range quad. Can't wait for a maiden.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Today arrived to Chile the most beautiful RC plane “SonicModell Binary” I would like to said, the package is very stronger, so the plane come without damage. congratulations to manufacture “SonicModell” and Banggood. I’m really happy thank you very much.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2020

    szuper minőség - jól átgondolt design és rengeteg helyet. Nagyon izgatott vagyok. Ha úgy repül, ahogy kinéz, akkor egy ragyogó nyár 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2019

    WOW, A super stable model that is not afraid of the wind. It has a lot of space inside where you can easily fit a 3000-10000mAh package. Ps earlier I had the ZOHD TALON GT and this model is made of much better foam - I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    Bello, ben rifinito,negli adesivi e costruzione di ottima fattura, sarà il mio primo modello FPV long range!!!!!!!..... spero che voli bene come ottimo è il suo livello costruttivo.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft38 456
    • Ft77 109
    • Ft32 784
    • Ft48 089
    • Ft150 335
    • Ft27 925
    • Ft28 256
    • Ft19 669
    • Ft87 095
    • Ft49 226
    • Ft33 161
    • Ft4 885
    • Ft35 800
    • Ft27 210
    • Ft24 784
    • Ft26 554
    • Ft17 243
    • Ft10 600