Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (467)
  • Kép (76)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(467)
    • 5 Csillag(441)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/06/2020

    Most kaptam meg a rendelésem, és pontosan azt kaptam, amit rendeltem. A megrendelés egyszerű volt. A parancs hamarabb érkezett, mint vártuk. Meglepett a csomagolás, hogy jött. Az összes alkatrészt bedobták egy zsákba, és így szállították. Egyik érzékenyebb elektronikus alkatrész sem (pl. Arduino UNO fórumon és CNC pajzs) volt bármilyen hajózási védelem őket, hogy tartsa őket elkülönítve a motorok a szállítás során. Meg kell csinálni kiterjedt tesztelés a táblák, hogy megbizonyosodjon arról, nincs semmi baj velük, és hogy működnek. 2 motor van ütve fel a rossz csomagolás (remélve, hogy a horpadások és karcolások felületes). Az egyik motorcsap el volt hajlítva. Kiegyenesítettem, de óvatosnak kell lennem, amikor végre összekapcsolom. Csak 4 csillagot értékeltem a minőség és a megjelenés miatt a korábban említett csomagolás.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2019

    chegou tudo bem embalado e achei bem rápido, mas ainda não pude testar, aparenta estar tudo certo, gostei muito da compra, obrigado ao vendedor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Ordered on 19 dec, received 31 dec from Spain to Italy. Packaging should be improved, it came with all the driver pins bent (one is a little bit missing), there are holes on the cardboard too and in the wires as well. I managed to bend them back (so i did not need to solder new ones that came with the package) and everything seems fine and working. For the price, not bad (payed 32 euros shipped).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    انصح بشراها جميل و عليها حماية من الخدوش و الكسر شكراً بنجود

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    Rendben megérkezett. A motorok korrekten szivacs ágyban, így nem zúztak össze semmit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Theboacaking looks good and the delivery was fast. I feel very secure when I order this item also from bangood. I have thank you very much. I will I will test it out later.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2021

    Received on time, well packaged and in good condition. All works as supposed to. Using on a benchtop cnc that I've mocked up. I have used DRV8825 drivers which I purchased separately and for these that I have running on 24V, one piece of advice I can give for any first timers is to purchase a cooling fan because they will overheat and cut out if not.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2021

    Amint megláttam a minőséget, azonnal rendeltem még kettőt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Nagyszerű termék. A tartalom tökéletesen csomagolva és sértetlenül érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Tökéletes! A becsült szállítási idő késedelem nélkül érkezem, jól csomagolva... Itt az ideje, hogy bebizonyítsuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$40.01
    • US$5.76
    • US$11.99
    • US$5.99
    • US$8.64
    • US$73.99
    • US$14.99
    • US$59.99
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$247.37
    • US$19.54
    • US$15.99
    • US$94.29
    • US$285.99