Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (916)
  • Kép (139)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(916)
    • 5 Csillag(883)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/04/2020

    This is the best hot gun glue! Heats very fast. even kids can work with it. Battery 2600 mAh instead 2000. Watch my review on youtube #polkilo Tonfon!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2018

    I have only tested it quickly, it heated up reasonably quick for use. The body of the glue gun feels very sturdy. I don't know how long the battery will last yet. The only down side I've found so far is the manual which is only in chinese. Also there is not a single marking of Xiaomi on the unit or the box, I highly doubt it is actually made by Xiaomi. I've opened up the unit to see what's inside. Check the pictures for that.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2019

    İşçilik gayet güzel. 1dk civarında ısınıyor. Ufak tefek yapıştırma işlerinde kullanılır. Ama yüksek silikon eritme kapasitesi yok maalesef. İçi de resimdeki gibi. 2600mah pil mevcut.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2019

    it is very good and portable. heat up about 40 second. carriage case is very good thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    muito boa qualidade funciona perfeitamente. bem embalado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Kiváló építési minőség és anyagok!! felmelegszik nagyon gyorsan egy gyönyörű csőr nem csepp a ragasztó, a csomag megérkezett 20 nap. füzet és kézikönyv kínai nyelven Ki vagyok akadva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    Amíg célt szolgálsz vele. Nem működik jól minden szilikonon. minőségi szilikont kell használnia. Használhatod a kis házimunkára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2019

    Fast delivery , very well packed: in two boxes, all in paralone. The package includes a bracket-stand, charging cable, the gun itself and glue sticks. Excellent glue gun, light and fast heats. In addition, wireless to the paw! Practical, I recommend the product and the seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2021

    Nagyon elégedett. Kiváló láb és az a tény, hogy vezeték nélküli. Ezenkívül a szilikon elülső kifolyó könnyen tisztítható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Szuper! Azonnal készen áll a mesterkedésre. Adecvate gyerekeknek, ez a biztonság, de jó a profi használatra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$5.99
    • US$14.99
    • US$139.74
    • US$96.99
    • US$85.99
    • US$11.24
    • US$7.35
    • US$7.99
    • US$29.99
    • US$7.46
    • US$42.54
    • US$11.54
    • US$27.99
    • US$14.42
    • US$33.99
    • US$45.99
    • US$46.99