Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (614)
  • Kép (120)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(614)
    • 5 Csillag(555)
    • 4 Csillag(37)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(6)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/10/2020

    Gyorsan érkezett... A késlekedés azután volt, hogy belefutott a Kkkkkkkk-ba. A gép kiválóan használható Hobbes-ban... Nagy a nyomatéka, és ez nem hamis. A szín egy kicsit változik, de semmi divatos. Jött teljes az összes tartozék a hirdetésben, és egy dugó adapter. A funkció megváltoztatja a gombokat és a sebesség az enyém elakad egy kicsit, remélhetőleg jobb használattal. Tetszett a termék, és a legjobb az egészben, hogy nagyon kevésbe kerül! A Blz költség-haszon.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Качество сборки хорошое, аккумулятор слаботоковый,при сверление металла 1.5мм конусным сверлом отключается и сильно нагревается .При сверление около 7 минут нагревается до70градусов.Про заявленную ёмкость батареи ничего сказать пока не могу,но думаю что не соответствует.В целом шуруповёрт не плохой.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    Пластик неплохой, в руке сидит Хорошо, Маленький думал будет покрупнее, аккумулятор состоит из четырёх батарей с балансиром в зарядке, все режимы ещё не проверял, А так рекомендую аппарат

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Μόλις το παρέλαβα, σχετικά γρήγορα θα έλεγα, το άνοιξα το δούλεψα λίγο, φαίνεται αρκετά καλό, βέβαια θα αφήσω τα μεγάλα κεφάλια να αποφανθούν για το αν είναι καλό ή όχι, άλλωστε εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω και πολύ. Η πρώτη εντύπωση πάντως ειναι θετική. θα επανέλθω μόλις γίνει μερική χρήση.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2020

    A termék tökéletes állapotban és a megadott szállítási időn belül érkezett. Tesztelt és jóváhagyott, Azt ajánlom, ez a termék vásárolt Bag.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Many told to me. Why you buy from china? Because it's cheap and good. From usa I need 1 year or 2 to have so much money. And I have need only for a little in my home. I am not worker. For me this is so good. 18V nominal voltage, 21V charged, 22V charger! I received in 5 days 😊 Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Minden rendben, labdajáték

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    Maravilhosa, nota 10 em tudo...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2019

    very fast shipping very good delivery service good item no damage recommended item

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2019

    Good Power drill for this price.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$64.49
    • US$38.88
    • US$23.09
    • US$158.22
    • US$46.99
    • US$54.27
    • US$28.93
    • US$13.99
    • US$59.99
    • US$68.13
    • US$43.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$32.99
    • US$84.99
    • US$55.99
    • US$46.99