Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (126)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(126)
    • 5 Csillag(116)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/10/2020

    Két csillagot adok neki, mert ez az első alkalom, hogy kicsomagolt, nyitott dobozom van, és a címmatrica egyenesen a dobozon van. Bár elismerem, semmi sem hiányzott. Az autó egy képernyő a vezérlő, fények elöl és mögött, és eléri a 30km / óra. Fém lánckerekei vannak, mínusz a nagy motor koronája, amelyek mindegyike zsírral való feltöltésre szolgál. Szinte elpusztíthatatlan, és Spanyolországban, Valenciában kevesebb, mint egy hét alatt ért el. Abban a pillanatban, hogy ugyanazt veszem és hordom, a doboz nagyobb lesz. A terméket ajánlom, nem az eladót.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2019

    Ürün görsellerde göründüğü gibidir 1/12 boyutunda. Pil 1500mAh. Kumandasının üstten ekranlı olması ayrı hava katmış. Tırmanışı çok güzel. Alacak olanlara tavsiye ederim.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    identique à la description et fonctionne très bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    la commande est arrivée très vite seulement 7 jours et grace au suivi je savais où ça en était.Ce véhicule est très polyvalent il est nerveux et roule un peu partout il est possible de régler la vitesse avec la radio idéale pour jeune enfant ou débutant. Les pièces en plastique sont souple et résistant au choc. cependant je trouve que le servo de direction est un peu faiblard mais pour le prix cela vaut le coût.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    Delivery took nearly 7 weeks, but it arrived well packed, and everything is running. We'll. Its my second one already, I like the upgraded radio, my older one does not got the digital Screen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    Very fun to drive, handles the bumps nice! There are many upgrades available for this model.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2019

    Excellent car for the price. Fast, good looking, cool upgraded TX with display. Stock battery is a trash, but with 2700 mAh LiPo battery runs even better.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2019

    Great lil RC... unfortunately came with the stickers worn off and some damage. notified banggood as I got shipping insurance.. waiting on a response.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    Produto chegou perfeito !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    félelmetes kis buggy gyors és szórakoztató csomagolt is ajánlom ezt a terméket, és vásárolna egy másik búcsút a bumm-jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$29.99
    • US$84.30
    • US$159.99
    • US$168.99
    • US$129.35
    • US$85.99
    • US$76.24
    • US$161.69
    • US$34.99
    • US$487.99
    • US$159.99
    • US$78.99
    • US$125.99
    • US$476.99
    • US$135.99
    • US$80.99
    • US$89.99