Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1131)
  • Kép (215)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1131)
    • 5 Csillag(1025)
    • 4 Csillag(85)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/11/2020

    Ez a díszlet zseniális. Nagyon jó kivitelezés és a minőség, mint amit a WLtoys-tól megszoktál. Az autó valóban rendkívül gyors és nagyon mozgékony. De el kell távolítani az akkumulátor dobozt, és ki kell vágni, hogy a nagy akkumulátorok illeszkedjenek. Ezenkívül nagyon nehéz hűtő elemet csatlakoztatni, mert alig van hely neki. Mindent egybevetve, egy nagyon jó vétel az árért. Nagyon ajánlott!

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Η συσκευασία βρέθηκε σε άριστη κατάσταση. Σήμερα ημέρα πρώτης δοκιμής σε χώμα, μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το μοντέλο είναι αρκετά γρήγορο και οι μπαταρίες του πολύ καλές. Είναι το απόλυτο χόμπυ διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Rendelés érkezett december elején, Kanadában közvetlenül karácsony után. Csak kicsomagoltam a kocsit. Úgy tűnik, komoly lábujjbeigazítást kell végeznem az első és a hátsó kerekeken, mielőtt kipróbálnám. (Lásd a képeket). Úgy néz ki, hogy egy kiváló minőségű hobbi RC autó. Nagyszerű a kezdőknek a köztes rajongóknak. Alig várom, hogy kipróbáljam!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Bonjour j'ai reçu ma commande le carton présente des trou c'est pas normal et le chargeur de batterie n'a rien a voir avec l'annonce que vous mettez c'est pas normal vous vendez des produit qui ne sont pas comme sur l'annonce je demande un remboursement ou l'envoi d'une nouvelle voiture avec chargeur secteur pas comme se que vous m'avez envoyé

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    After the good reviews I deside to take one for my self it's a good rc for its money very fast with cheap repairs if anything goes wrong.... Before run needs some settings to oil of suspensions and grease on differencial... My left front and rear wheel seems to be not strait but banggood feel to send me replacements. Overall a very good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2021

    Első alkalommal vevő a Bangjó, és nagyon lenyűgözött a szállítás. 10 napon belül megérkezett az ajtóhoz, és a követés kiváló volt, valamint a feladó, hogy használták. Minden alkatrész karcolás nélkül érkezett, és valójában a csomagoláson sem volt jel. Ami az RC autót illeti, briliáns és erőteljes, mivel a vélemények tanúsítják. Minden bizonnyal vásárolni a benső hamarosan!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2021

    nagyon élvezetes rc autó. tart körülbelül egy óra fél sebességgel. 30 perc a teljes sebességű jó akkumulátor, és kap több, mint egy. már három napja a képek már 3 nap használat kavicsos piszok és fű. Egy kis ugrást tettem, és fejjel lefelé landolt, és kissé meghajlította a lemezt, amihez a sokkok kapcsolódnak. Sokkolta jön az olaj, de azt javasolja, hogy nagyobb súlyt. Fogaskerekek jönnek kissé zsíros, így id ajánlom hozzá némi zsírt. Az árért ez az autó megéri. Ó, és kavics fogja törni a műanyag oldaldarabok, amelyek az egyik alváz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    Nikkel, autó megrendelt 02 / 21 20h40, kapott 07 / 21 10:00, raktárból Spanyolország így szuper gyors! A karton jó állapotban érkezett, annak ellenére, hogy a könnyű csomagolás körül, belül semmi sem hiányzott, minden jól tárolt a helyén, valamint a két nagy kapacitású akkumulátor. Tudtam, hogy tesztelni, és őszintén, keményen működik, az egész jó minőségű, röviden kevesebb, mint 90 € kapunk értéket a pénzünkért. A tépőzáras sáv elég hosszú az akkumulátorok által kiválasztott, de az akkumulátort a vevő alá kell helyezni, és akkor semmi sem mozog. Az első vásárlást, és biztosan nem az utolsó ^^

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Speedy shipment within 10 days to Ireland.⭐⭐⭐⭐⭐ Safely well packaged from Germany Banggood keep up the good work. I checked the front and rear differential they are well greased Good work you did Banggood!! Maintenance and work on the Wltoys 144001 is self explanatory It came with a sturdy metal gear shaft which I didn't expect. my best wishes and thumbs up to Banggood and the delivery provider I recommend to my network

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    I received everything I ordered, the box was a little beat up when I got it but the product and everything inside was in great shape, happy with the purchase. very fun to drive!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft48 736
    • Ft29 941
    • Ft55 426
    • Ft18 792
    • Ft24 207
    • Ft6 352
    • Ft33 847
    • Ft5 763
    • Ft14 650
    • Ft21 022
    • Ft74 539
    • Ft33 764
    • Ft28 954
    • Ft40 135
    • Ft8 598
    • Ft39 817
    • Ft31 216
    • Ft52 559