Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (357)
  • Kép (61)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(357)
    • 5 Csillag(332)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/09/2020

    Dnyeper. Ukrajna. elrendelte 22.08.2020. a Meest Express-en a 2020.09.07-es számponton vették fel. a vám csomag nem nyitották meg, azt állították, hogy (rc autó) és az ára $ 83, ezért az árért, és megvettem. A doboz az autóból egész, és maga az autó egész. a gép súlya 1,5 kg. Két 380-as motor áll itt. 2 sebesség van a távirányítón. Kifosztja a lakását. Az egész díszletet. Töltsd fel az usb-t. Csak 3db kell. AA akkumulátorokat a távirányítóhoz, és vezethetsz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2018

    Arrived in perfect conditions fast shipping i'm impressed is a little brushed beast powerful torque brakes nice look long play time im happy thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    Посылка шла 44 дня до Арх-Обл. Коробка помята. Сам автомобиль в отличном состоянии. Всё работает продавцу спасибо. Корка пленке.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    XINLEHONG 9125 IS BY FAR ONE OF THE BEST RC'S!!!! PERIOD! IT WAS ACTUALLY WAS THE 1ST OF MY RC COLLECTION FOR THE PRICE AND FOR A BRUSH MOTOR VEHICLE IT IS SO RELIABLE ,SO MUCH FASTER THAN A FEW BRUSHLESS MOTOR RC I HAVE, DURABLE GREAT BATTERY LIFE, I WOULD BUY ANOTHER ONE , ONLY SUGGESTION IS TO REPLACE THE SHOCKS A LITTLE BOUNCY BUT FIXABLE GREAT BUY !!!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2019

    hi HD DG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2018

    This is one hell of a great Truck, "Very" well made super Strong and Fast. She will run great on Grass just as good as the road. If you would like to see more of her I have posted a video on YouTube ( see link ) https://www.youtube.com/watch?v=60scaBsICiM&t=327s

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    pretty good licking basher. they just need to put more grease in the diff. if you buy one make sure you put more in the diffs then your all good. and put some in the shocks or get better ones.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2019

    so far it's a good R/C truck and it can handle a 11 1 v 3s battery pack 👍👍 I have added an FPV system on it now ,it just needs more control range

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2019

    this thing is a beast. my 6 year old loves this car. we made some ramps and bashed it around for about 5 days now. it takes it all. tree, walls, ramps, tall grass, forest branches and i can keep going, he just abuse this machine like crazy and its as strong as before. best starter basher for any kid. a thumbs up in my bed book

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    másodjára vásárolt 100% elégedett még a doboz nem jó állapotban, de a teherautó jó állapotban remélem, legközelebb hozzá buborék csomagolás kívül a doboz. köszönöm...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$152.99
    • US$95.99
    • US$476.99
    • US$154.99
    • US$83.29
    • US$60.99
    • US$37.99
    • US$35.99
    • US$7.99
    • US$315.09
    • US$118.99
    • US$106.99
    • US$129.99
    • US$55.89
    • US$54.99
    • US$113.99
    • US$279.99
    • US$116.99