Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/03/2022

    tétel érkezett nagyon jó állapotban. Jól csomagolt szép 1 bumm! egy nap késés a szállításban. jól működik (próbálta ellenőrizni, hogy az elektronika működik-e). Kösz, szuperjó!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2022

    Versand ging sehr sehr schnell. Auto kam unbeschadet an. von der Qualität bin ich erstmal überrascht. eine Probefahrt steht allerdings noch aus. optisch ist das Fahrzeug einfach mega. ich freue mich schon aufs fahren :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2022

    Nagyszerű RC, pontosan úgy, ahogy leírtuk. Az enyém az ex07 és most a DBX 07. Erősen ajánlom mindkét készlet verzióját. Ha szeretné hozzáadni a saját elektronikáját. Ez a dolog gonosznak tűnik és tiszteletet követel. Tudom, hogy jól fogom érezni magam vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2022

    szuper gyorsan érkezik a nyomon követési én voltam. türelmetlen, de megérte a várakozás kis lakás a töltő biztosítja töltés egy akkumulátort egy időben fogok rendelni egy nagyobb töltőt és más ütőket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2022

    Great fun right out the box, simply amazing! For this price no complaints, very complete. This is a beast, well made quality and durable. Slow charger, get a fast one + Dean T adapter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2021

    👍🏾👍🏾👍🏾 a Zdrading csodálatos munkát végez az X07 szériás alvázzal. Folytassa ezt a sort, és akkor kapnak több elégedett ügyfél ígérem. Én vagyok a tulajdonosa a Two Ex07-nek, és most a DBX07-nek, 💪🏾

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2021

    fejés szép Bell befejezni, de a vizsgálat után az esc nem működik Azt hittem, egyébként változtatni, de ezen az áron nem normális fejés

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2022

    I'm still waiting for my refund for this rc car I mailed it back about 4 days ago now so plz let me know when I'm able to get my refund plz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2022

    milyen nagyszerű autó!!! szó szerint szeretem, ez csodálatos,A dbx07 van négy ZD autók, hogy van,szeretem őket, de a DBX07 teljesen a legjobb!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2021

    Nagyszerű autó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$105.99
    • US$132.99
    • US$17.67
    • US$100.99
    • US$58.99
    • US$60.99
    • US$85.99
    • US$44.99