Kiszállítás United Kingdom , USD
A %s legnépszerűbb értékelése a Banggood-on, Vásároljon legjobb %s-t a legalacsonyabb áron a Banggood-on. Vásárlás előtt böngésszen a %s leghasznosabb pozitív véleményében., rc játékok, szórakoztató sport, divat, népszerű elektronika
dimis73 13/05/2023
Καλό ταμπλετ για τα λεφτά του. Δυνατός στερεοφωνικός ήχος όχι όμως της ποιότητας Dolby Atmos , καλής φωτεινότητας οθόνη όχι όμως τόσο ποιοτική αν λάβεις υπόψιν την ανάλυση. Ο επεξεργαστής του σε συνάρτηση με την 4gb μνήμη RAM κάνουν το ταμπλετ να πετάει. Δεν κολλάει πουθενά. Παίζει απροβληματιστα striming video από Netflix και το δοκίμασα και σε video με 2k ανάλυση απ το YouTube. Δεν χάνει το σήμα του wifi όπως τα Lenovo και όσον αφορά την μπαταρία με την πρώτη φόρτιση μου έβγαλε περίπου 5 με 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας βίντεο και σερφαρισμα. Το βάρος του είναι 460 γραμμάρια αν και σου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο ελαφρύ. Η πλάτη του είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο οπότε έχει καλή απαγωγή θερμότητας. Έχει όλα τα καλούδια που έχει και ένα τηλέφωνο με slot για κάρτα sim και έρχεται με λειτουργικό android 12. Καλή αγορά.
3
Hozzászólások (4)
Beküldés
  • Dimitris75 Καλησπέρα αδελφέ. Υποστηρίζει νετφλιξ σε 1080p?

    Válasz 07/08/2023
  • Jvr64 Hola si se introduce la tarjeta SIM se puede llamar y recibir llamadas? Gracias

    Válasz 26/08/2023
  • dimis73 φίλε μου συγνώμη για την καθυστέρηση απάντηση. το ταμπλετ το πήρα για την κόρη μου, οπότε δεν το επεξεργαστηκα για πολύ καιρό. θυμάμαι μόνο ότι η εικόνα σε ταινίες του Netflix ήταν πολύ καλή αλλά δεν νομίζω να μπορείς βάλε ξεχωρίσεις αν παίζει 720p ή1080p.

    Válasz 28/08/2023
  • dimis73 hello, unfortunately I didn't put any sim card yet ,the tablet was a gift to my daughter.

    Válasz 28/08/2023
Elégedettségi felmérés

Töltse le az APP alkalmazást, hogy exkluzív 10% kedvezményt kapjon a kuponról