Kiszállítás United Kingdom , USD
A %s legnépszerűbb értékelése a Banggood-on, Vásároljon legjobb %s-t a legalacsonyabb áron a Banggood-on. Vásárlás előtt böngésszen a %s leghasznosabb pozitív véleményében., rc játékok, szórakoztató sport, divat, népszerű elektronika
dimis73 12/06/2023
Το μπουλονοκλειδο δοκιμάστηκε σε ξεβίδωμα μπουλονιων από τροχό αυτοκινητου. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε η παραμικρή δυσκολία στο να βιδώσει και να ξεβιδώσει τους 4 τροχούς. Σε καμία περίπτωση δεν έχει 620Nm δύναμη. Μετρημένο με δυναμοκλειδο βγάζει 120Nm, τα οποία όμως είναι υπεραρκετά για ερασιτεχνικη χρήση. Σίγουρα έχει εφαρμογή και σε άλλες εργασίες. Στην τιμή των 37€ είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή αγορά.
3
Hozzászólások (2)
Beküldés
  • tolias77 Ξεβιδώνει μπουλόνια από ιχ;

    Válasz 11/01/2024
  • dimis73 καλησπέρα φίλε μου. Μια δοκιμή που εκανα στο δικό μου αυτοκίνητο, έδειξε πως δεν είναι τόσο δυνατό να ξεβιδώνει τα μπουλονια ΑΝ είναι σφιγμένα με αεροκλειδο από λαστιχαδικο. Αν όμως είναι βιδωμένα νε κλειδί ή μ'αυτο το μηχάνημα τα ξεβιδώνει και τα βιδώνει με ευκολία αρκεί να έχεις δυνατή μπαταρία. Όμως πέρα απ τους τροχούς είναι πάρα πολύ δυνατό σε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Το έχω δοκιμάσει σε σκουριασμενα στριφονια και μπουλονια και είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Ελπίζω να βοήθησα.

    Válasz 13/01/2024
Elégedettségi felmérés

Töltse le az APP alkalmazást, hogy exkluzív 10% kedvezményt kapjon a kuponról