Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (42)
  • Kép (13)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(42)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/06/2021

    Hogy őszinte legyek, ez egy nagyon jó móka RC 4 x 4. Én valójában nagyon meglepett, hogy milyen jó ez. Az ár nem voltak nagy elvárások, tekintettel a költségek nagyobb léptékű drágább lánctalpas. A 4 x 4 rendszer nagyon erős. Teljesen zárt - a gumiabroncsok tökéletes nyomásúnak tűnnek, szépnek és puhanak, nem túl puhanak, szeretem a felfüggesztést és az utazási tartományt. És az akkumulátor élettartama nagyon jó. És tényleg jó, sokkal tovább tart, mint gondolnád. És gyors töltést is. A kormányzás arányos, olyan kicsi vagy annyira, amennyire csak akarod, van kormányberendezése és fojtószelete. Szóval beállíthatod, hogy mászó ütemben haladjon a realizmus felé, és aztán ad neki egy gyorsítót, ha több energiára van szükség. Őszintén szólva ez egy szórakoztató és nagy érték 4 x 4, és ez egy jól részletes kis teherautó. Teljesen ajánlom. A pénzért nem lehet rossz. Ha nem tudod eldönteni, hogy kap-e egyet vagy sem, kapd meg - ez egy valódi felülvizsgálat, nagyon jól érzem magam vele, és én megvettem.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Jó és aranyos mt autó érdemes minden penny, tb van a minden egyes katana Rochobby és ez a beállított esc/variátor / vevő válaszol mt jobb alacsony forgás, úgy néz ki, még egy igazi skála 1/10. 10-es kocsi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    A Cseh Köztársaságban szállították a következő napon rendelés után :). Az anyám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    édes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2021

    awesome little truck soft tyre's help it to grip 👍 my dog loves it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Nagy szolgálat jött, mielőtt azt mondták volna, és a fiam szereti, köszönöm a gyors szolgáltatás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Nagyszerű! Most kezdtem testreszabni!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2022

    Well, though it was well packed, there are some scratches on the hood, as you can see from the photos. Not only that, but the tires were dust durty. I am not sure if this is a new car or a used car. It sure seems like a used car. I mean, if I was to buy this from a store in my country I would have return it immediately. I brought this car for crawling, since this pretends to be one. Is not! Is a joke of a crawler. The brakes are very poor and the grip is just not there... This is the 3rd car I waste money on Banggood. And I am pretty sure is the last time as well. As a model looks very nice. You can play around with it. But for crawling... is just a joke. At least the car I received from Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Ez egy nagyon jó teherautó a pénzért. Pontosan ugyanolyan szuper kemény teste van, mint a RocHobby Katana-nak, és ugyanaz a lakatkerék. Nagyon jól csomagolt, szuper biztonságos, szép, szállítás nem probléma. Az elektronika más, mint Katana. Működő esztergáló fények (a megfelelő helyzetben elöl, szemben a Katana). Az első fények csak vezetés közben vannak bekapcsolva, a hátsó lámpák csak hátrafelé haladva. Távolról nem lehet bekapcsolni/kikapcsolni a lámpákat. Rádió szuper olcsó, csak a kormány és a fojtószelep berendezés, nem jön 2 380 m Ah 2s Lipos. Az elektronika nem vízálló. Az alacsony sebességű vezérlés jobb, mint a Katana, a pátrion is egy kicsit kevésbé zajos. Keret sínek ki (szilárd) műanyag. A linkek, a sebességváltó, a motor helyzete különbözik a Katana-tól. Jó ár, sokkal, sokkal olcsóbb, mint a Katana. Nézd meg a gyors áttekintés videó a videó részben.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    muy buen RTR me gusto mucho la suspensión es más flexible que el de rochobby katana y ps básicamente lo único que cambia son los electrónicos de hay en fuera todo es igual al katana de rochobby

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$279.99
    • US$55.99
    • US$49.99
    • US$204.90
    • US$219.99
    • US$66.99
    • US$183.99
    • US$83.99
    • US$379.99
    • US$299.99
    • US$532.99
    • US$20.61
    • US$113.99
    • US$1,189.99
    • US$125.88
    • US$132.99
    • US$123.49